Η Κασίδης ΑΕ εμπιστεύτηκε τη Multivac Ελλάς για τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεών της στη Λάρισα

 

Η εταιρεία «ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε.», μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος, δημιούργησε το 1885, το πρώτο παραδοσιακό κρεοπωλείο της στο Ζάρκο Τρικάλων. Από τότε, μέχρι και σήμερα, το όνομα ΚΑΣΙΔΗΣ έχει ταυτιστεί με το εκλεκτό και ποιοτικό κρέας. Η σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος στην Λάρισα, πληροί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Η εταιρεία «ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε.», επενδύοντας διαρκώς σε τεχνολογικά προηγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό κι αναβαθμίζοντας τις τεχνικές δυνατότητες για την παραγωγή βέλτιστων προϊόντων, εμπιστεύτηκε την μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της επεξεργασίας και συσκευασίας, την εταιρεία MULTIVAC ΕΛΛΑΣ για την προμήθεια και εγκατάσταση μίας ακόμη βαρέλας μαριναρίσματος της κορυφαίας εταιρείας, στο χώρο της βιομηχανίας αλλαντικών και κρέατος, RühleGmbH.

Η τοποθέτηση και εγκατάσταση του μηχανήματος έγινε στις εγκαταστάσεις στην Λάρισα, από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της  MULTIVAC ΕΛΛΑΣ. Το αποτέλεσμα ήταν άψογο και κάλυψε πλήρως τις απαιτήσεις της «ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε.».

Η MULTIVAC, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή θερμοδιαμορφωτικών μηχανών συσκευασίας και μηχανών συσκευασίας κενού θαλάμου, με ιστορία πάνω από μισό αιώνα, και 60% μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς με πάνω από 120.000 εγκατεστημένες μηχανές, είναι στρατηγικός συνεργάτης όλων των κορυφαίων ελληνικών και κυπριακών βιομηχανιών τροφίμων.

Στόχος της MULTIVAC είναι να προσφέρει στους πελάτες εξειδικευμένες λύσεις και εφαρμογές επεξεργασίας και συσκευασίας για όλες τις απαιτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 6619621-2, 2310 542491, www.multivac.gr

You might also like