Μια μεγάλη γκάμα γευστικών κρεατοσκευασμάτων θα παρουσιάσει η MEATMARK στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

 

Η MEATMARK δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και παραγωγή παρασκευασμάτων κρέατος, επί σειρά ετών, με άριστη εξειδίκευση και με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Με κορυφαία προϊόντα, από άριστες διαλεγμένες πρώτες ύλες από την εγχώρια αγορά κρέατος αλλά και απευθείας από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού. Με κύρια βάση παραγωγής το σουβλάκι, τον γύρο, τα ρολά, το μπιφτέκι αλλά και μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων, δημιουργεί γευστικές εμπειρίες, που ξεχωρίζουν και κερδίζουν λάτρεις καθημερινά.

Με εγγυημένη ποιότητα και ασφάλεια, τα προϊόντα της παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές  ΕΝ ΙSO 22000, ακολουθούν τις νομικές και ευρωπαϊκές απαιτήσεις στην αγορά κρέατος για την ασφάλεια των τροφίμων και λειτουργούν από άριστα εξειδικευμένο προσωπικό.

Με πολλή αγάπη για τη δουλειά της, η MEATMARK βρίσκεται καθημερινά δίπλα στον επαγγελματία με μοναδικά προϊόντα, αλλά και με συμβουλές και λύσεις για την επιχείρησή του.

Για να μάθετε περισσότερα για την MEATMARK επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.meatmark.gr

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

You might also like