Προϊόντα αυθεντικής παραδοσιακής γεύσης από τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης είναι η 1η και η πιο αναπτυσσόμενη φάρμα παραγωγής αυγών και κρέατος στην Κρήτη, η οποία από το 2003 εφάρμοσε τη βιολογική και εκτατική μορφή εκτροφής. Από το 2009 καινοτομεί ξανά παράγοντας και διανέμοντας στην Κρήτη το πρώτο βιολογικό κοτόπουλο.

Η συνεχής προσπάθεια  της εταιρείας για ποιοτικά προϊόντα, ανταμείφθηκε με την κατάκτηση δύο μεγάλων διακρίσεων από το  Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας «iTQi», που έχει έδρα στις Βρυξέλλες και αποτελεί έναν ανεξάρτητο οργανισμό  πιστοποίησης της γεύσης τροφίμων και ποτών, παγκοσμίως.

 

 

Τα Φρέσκα Αυγά Βιολογικής Γεωργίας & το Νωπό Κοτόπουλο Βιολογικής Γεωργίας Αγροκτήματα Κρήτης, αξιολογήθηκαν για τα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές και βραβεύτηκαν, το κάθε προϊόν ξεχωριστά, με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2018 (Superior Taste Award 2018) δύο χρυσών αστεριών.

Η εταιρεία, πιστή στο όραμά της για παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα, ωθείται τώρα, ακόμα περισσότερο, στο να συνεχίσει πιο δυναμικά το έργο της. Να δημιουργεί πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανώτερης γεύσης, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο.

 

Για να μάθετε περισσότερα για τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.agroktimatakritis.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

You might also like