Η HELLAGRO® συμβάλλει στον αγώνα για την έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Η HELLAGRO Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στον τομέα της βιομηχανικής συσκευασίας και των αγροτικών εφαρμογών. Με πολυετή επιτυχημένη πορεία στην αγορά, η εταιρεία κατέχει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς στον τομέα των υλικών συσκευασίας, συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Η HELLAGRO AE, συμμετέχει στην 11η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία “ZOOTECHNIA19”, που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις της Helexpo (Θεσσαλονίκη) από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2019, και αποτελεί πόλο έλξης για τους ανθρώπους της κτηνοτροφίας.

Η HELLAGRO AE, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα τα επώνυμα υλικά χορτοδεσίας και ενσίρωσης που εδώ και πολλά χρόνια, την έχουν κατατάξει ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές του καταναλωτικού κοινού.

Σε πανελλήνια πρώτη παρουσίαση, οι επισκέπτες του περιπτέρου της HELLAGRO®, θα δουν το φιλμ ενσίρωσης Silograss® σε μία ειδική έκδοση σε ροζ χρώμα, ειδικά κατασκευασμένο για την υποστήριξη του αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η ενέργεια αυτή έχει ξεκινήσει από την Ισπανία, και την κατασκευάστρια εταιρεία του Silograss® (Aspla – Plasticos Espanoles), και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η HELLAGRO® στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμμετέχει ενεργά σε αυτή τη δράση, αποδίδοντας μέρος από τις πωλήσεις αυτής της ειδικής έκδοσης στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία, για ενέργειες πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

 

You might also like