Η Bovillage γιόρτασε τα 10 χρόνια της με ένα μεγάλο πάρτι

Προβολή επετειακού βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της 10ετίας

Toν πολυχώρο «7ος» στο Σύνταγμα επέλεξε η Bovillage για να γιορτάσει με φίλους και συνεργάτες τα 10 χρόνια από τη δημιουργία της. Ο εντυπωσιακός στολισμός, με μπαλόνια και χρυσά banners με το επετειακό λογότυπο της μάρκας έδινε ξεκάθαρα την εορταστική διάθεση. Και η Bovillage είχε πολλούς λόγους να γιορτάσει: 10 χρόνια από τη δημιουργία της, κρατώντας σταθερά την ηγετική θέση της Ελληνικής αγοράς στο βόειο κρέας.

Τους Έλληνες επαγγελματίες για την προτίμησή τους ευχαρίστησαν θερμά οι Dominique Guineheux, πρόεδρος του Ευρωπαικού Ομίλου Βόειου Κρέατος και Claudine Allain, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Interbev.

 

 

Αμφότεροι τόνισαν ότι εμπιστοσύνη και προτίμηση της Ελληνικής αγοράς έχει φέρει τη μάρκα Bovillage στη σημερινή της θέση. Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στη ριζική ανανέωση της μάρκας από τη γέννησή της, τόσο ως προς το εικαστικό της κομμάτι όσο και τις δράσεις προς τους Έλληνες επαγγελματίες.

Επίσης, θέλησαν να θυμίσουν τους στόχους που έθεσε η Interbev όταν δημιούργησε τη μάρκα Bovillage: αυτοί ήταν τόσο η ανάδειξη της ποιότητας του γαλλικού βόειου κρέατος όσο και η στήριξη των πωλήσεων με δράσεις επικοινωνίας και προβολής προς την Ελληνική αγορά.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό, προβλήθηκε πρώτη φορά το επετειακό βίντεο που ετοίμασε η Βovillage: το βίντεο συνδυάζει τα σημαντικότερα ενσταντανέ των τελευταίων 10 ετών και την προβολή των εγγενών αξιών του Γαλλικού Βόειου Κρέατος – εκτατική & παραδοσιακή εκτροφή, φυτική διατροφή, πρότυπο σύστημα ιχνηλασιμότητας, συνεχής υγειονομική παρακολούθηση, υψηλή τεχνογνωσία των Γαλλικών επιχειρήσεων.

Στο τέλος της προβολής παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο της μάρκας καθώς και το κεντρικό διττό μήνυμα επικοινωνίας, δέσμευση & δήλωση της μάρκας: «Υπογράφουμε την ποιότητα, τιμούμε την εμπιστοσύνη σας» .

Η Claudine Allain, κλείνοντας, ανακοίνωσε τις δράσεις της μάρκας για το 2019, που αφορούν τόσο την προβολή της στα κλαδικά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και τις δράσεις στα σημεία πώλησης και συνεχάρη τη Sopexa για την άρτια διοργάνωση, στην οποία και ανέθεσε για άλλη μια φορά την τριετή καμπάνια προβολής της.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

210 6891624, [email protected]

www.bovillage.eu & https://www.facebook.com/BovillageGreece

Στη κεντρική φωτό: Ο πρόεδρος της Ένωσης Αθήνας Αττικής «Οι Ταξιάρχες» κος Βασίλης Ντεληφιλιππίδης (δεξιά) μπροστά στο επετειακό πανό για τα 10 χρόνια Bovillage, μαζί με τη διευθύντρια της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος κα Πετρούλα Κώστογλου και τον κτηνίατρο καθηγητή της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος κο Βασίλη Κατέρη (αριστερά)

 

 

You might also like