Η Άρης Δασκαλόπουλος Α.Ε. (ALPHA-DELTA S.A.) στην IFFA 2019

Από τις 4 έως τις 9 Μαΐου διεξήχθη στην Φρανκφούρτη η διεθνής έκθεση για την επεξεργασία κρέατος IFFA 2019.

Η Άρης Δασκαλόπουλος Α.Ε. – ALPHA-DELTA S.A., ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των οίκων PROVISUR  και MARELEC, παραβρέθηκε στις εγκαταστάσεις της και φιλοξένησε στα περίπτερα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει, πλήθος επισκεπτών από ελληνικές εταιρείες.

Στο 1.200 τ.μ. περίπτερο της PRΟVISUR παρουσιάστηκαν καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών των βιομηχανιών παραγωγής αλλαντικών κρεατοσκευασμάτων και όχι μόνο. Ήδη πελάτες -ανάμεσα τους κάποια από τα μεγαλύτερα brand της χώρας μας- γνώρισαν από κοντά όλη την γκάμα των εξοπλισμών του οίκου που αφορούν τους τομείς:

  • Μηχανικό διαχωρισμό κρέατος (υψηλής και χαμηλής πίεσης)
  • Άλεση και ανάμιξη
  • Απόψυξη μαρινάρισμα και τρυφεροποίηση
  • Διαμόρφωση
  • Υγρή και ξερή επικάλυψη
  • Τηγάνισμα και ψήσιμο
  • Πρέσες διαμόρφωσης
  • Κοπτικά αλλαντικών και τυροκομικών
  • Λύσεις αυτόματης σύνδεσης και μεταφοράς προϊόντων

Ιδιαίτερη εντύπωση δημιούργησε η πληρότητα της γκάμας των μηχανημάτων και των λύσεων που προσφέρει η εταιρεία, ενώ αναγνωρίστηκε πλήρως και με μεγάλο ενθουσιασμό η στιβαρή κατασκευή και ο απόλυτα υγειονομικός σχεδιασμός των μηχανημάτων που σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής δικαιολογεί την ηγετική θέση που κατέχει ο οίκος στον κλάδο της περεταίρω επεξεργασίας Κρέατος.

Η MARELEC παρουσίασε τα καινούργια μοντέλα της στον τομέα της κοπής και μεριδοποίησης κατά σταθερό πάχος και βάρος. Με την χρήση υψηλής τεχνολογίας, 3D scanner και υψηλής ακρίβειας ζυγιστικά συστήματα, εντυπωσίασε με την ακρίβεια των αποτελεσμάτων, που καλύπτουν τις απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου εντυπωσιάστηκαν από την απλότητα και την ακρίβεια του COMPACT GRADER που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά. Πρόκειται για ένα, μικρών διαστάσεων και απλής λειτουργίας μηχάνημα που προσφέρει την αναγνωρισμένη ακρίβεια των μεγαλύτερων μηχανημάτων του οίκου.

Με την ολοκλήρωση της έκθεσης η εταιρία Άρης Δασκαλόπουλος ΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν στην IFFA 2019 και είχαν την ευκαιρία να τους παρουσιαστούν οι λύσεις που προσφέρονται για όλες τις εφαρμογές της επεξεργασίας κρέατος ανανεώνοντας τα ραντεβού της στην Ελλάδα, ώστε με τους συνεργάτες της να σχεδιάσουν μαζί την κατάλληλη λύση, για την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά και να ολοκληρώσουν τα projects που συζητήθηκαν.

You might also like