Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης: Κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας για το 2020

Τη βασιλόπιτα του έκοψε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2020 στα γραφεία του Σωματείου στην Κεντρική Κρεαταγορά Θεσσαλονίκης.

Η κοπή της παραδοσιακής πίτας έγινε σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, παρουσία σύσσωμου του ΔΣ, αλλά και των νομικών συμβούλων του Σωματείου, της κας Αικατερίνης Τσιγιάννη και της κας Κυριακής Ποντίκατζη.

Ο πρόεδρος Σάββας Κεσίδης, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Μπαλαμπανίδης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, ευχήθηκαν το 2020 να φέρει υγεία, ευτυχία, αγάπη και πρόοδο σε όλο τον κόσμο.

Ο κ. Κεσίδης έκοψε, όπως κάθε χρόνο, τη βασιλόπιτα, ονομάτισε και μοίρασε τα κομμάτια. Φέτος το φλουρί έπεσε στη γραμματεία του Σωματείου.

Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση της λαχειοφόρου εορταστικής καμπάνιας που διεξήγαγε με επιτυχία και αυτές τις γιορτές το Σωματείο για τα μέλη του. Την ακεραιότητα της κλήρωσης εγγυήθηκαν οι νομικοί σύμβουλοι κα Τσιγιάννη και κα Ποντίκατζη και για λόγους διαφάνειας η κλήρωση μεταδόθηκε ζωντανά στο λογαριασμό του Σωματείου στο facebook.

Στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ για το νέο έτος, με τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

You might also like