TÜV AUSTRIA Hellas: «COVID-19: Ασφάλεια Τροφίμων και Πιστοποίηση»

H πανδημία του COVID-19 δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο και στη Βιομηχανία Τροφίμων, αφού η απότομη αύξηση της ζήτησης τυποποιημένων τροφίμων, αλλά και οι περιορισμοί που τίθενται στην απασχόληση των εργαζομένων με προφανείς συνέπειες στην παραγωγή, φέρνουν στην επιφάνεια αντικρουόμενες πολιτικές που οι βιομηχανίες τροφίμων οφείλουν να διαχειριστούν. Σημαντικό βάρος δίδεται στις ορθές πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης των εγκαταστάσεων εν μέσω πανδημίας, αλλά και στα μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης της νόσου στους εργαζομένους. Η TÜV AUSTRIA Academy για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις των τροφίμων παρέχει μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας εκπαίδευση, το εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα «COVID-19: Ασφάλεια Τροφίμων και Πιστοποίηση» με εισηγητή τον κ. Νίκο Γκιώνη, Επικεφαλής Επιθεωρητή Συστημάτων και Προϊόντων Ασφάλειας Τροφίμων της TÜV AUSTRIA Hellas και συνδημιουργούς του εκπαιδευτικού υλικού την κα Σύλβια Μαραντίδου και την κα Νεκταρία Κανελλοπούλου, επίσης επικεφαλής επιθεωρήτριες ασφάλειας τροφίμων του οργανισμού μας. Να σημειώσομε τέλος, πως το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν σε όλες τις βιομηχανίες τροφίμων της χώρας μας, είτε αποτελούν πελάτες της TÜV AUSTRIA Hellas είτε όχι.

You might also like