Στ. Πέρρος: Κι αυτό το Πάσχα οι κρεοπώλες στη πρώτη γραμμή

Το Πασχαλινό του μήνυμα έστειλε στους συναδέλφους του σε όλη τη χώρα ο πρόεδρος της Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ), Σταύρος Πέρρος:
«Ζούμε σε μια εποχή με πάρα πολλά προβλήματα και βιώνουμε ανείπωτες καταστάσεις. Καταστήματα που αγωνίζονται να κρατηθούν στο όριο της βιωσιμότητας, εργαζόμενοι που έχασαν τις δουλειές τους, επαγγελματίες σε απόγνωση, νέοι που βλέπουν τις προσδοκίες τους να ματαιώνονται…
Παρόλα αυτά ο παραδοσιακός κρεοπώλης αντιστέκεται και με ευσυνειδησία αγόγγυστα προσφέρει τα βέλτιστα ενάντια των καιρών και σε αυτούς που δεν θέλουν τα κρεοπωλεία για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του φίλου καταναλωτή ακολουθώντας τους επιβεβλημένους κανόνες υγιεινής προμηθεύοντας ακόμα και αυτούς που αδυνατούν να προσέλθουν με κατ΄ οίκον παράδοση. Συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς στηρίζοντας την ελληνική οικονομία ως κρίκος της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Με δεδομένο το κλίμα των ημερών θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, ως πρόεδρος των παραδοσιακών κρεοπωλών όλης της χώρας, για το ζήλο και το πείσμα του «ευ αγωνίζεσθαι» που επιδεικνύεται και εύχομαι: Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά  με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα»!

You might also like