Κανονικά συνεχίζονται οι προετοιμασίες της MEAT & GRILL DAYS για το Νοέμβριο

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι απαραίτητες προετοιμασίες για την έκθεση, MEAT & GRILL DAYS 2020.

Η 7η διοργάνωση της MEAT & GRILL DAYS θα πραγματοποιηθεί κανονικά τις ημερομηνίες που έχει προγραμματιστεί στις 7 με 9 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo, τηρώντας απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής που υποδεικνύουν οι ειδικοί και ορίζει το κράτος.

Με έντονο λοιπόν το ενδιαφέρον, νέων και παλαιότερων εκθετών, να συμμετέχουν σε ένα εμπορικό και επαγγελματικό γεγονός που θα αναδείξει και θα προβάλλει όλες τις εξελίξεις στον κλάδο του κρέατος και κρίνοντας πως η συγκεκριμένη αγορά δείχνει μεγάλη θέληση για επιστροφή στην κανονικότητα, η O.MIND CREATIVES εγγυάται την επιτυχία και φέτος της διετούς αυτής εμπορικής συνάντησης, συνεχίζοντας αδιάλειπτα από το 2012 να στηρίζει τη συγκεκριμένη αγορά, καθώς φυσικά και να ενισχύει την επιχειρηματικότητα των μελών της.

Άλλωστε οι εξελίξεις λόγω και των νέων συνθηκών που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού παγκόσμια, επιτάχυναν τις αλλαγές και στη βιομηχανία τροφίμων, δημιουργώντας νέες τάσεις, προωθώντας νέες τεχνολογίες και εφαρμόζοντας καινούργιες πρακτικές, ώστε να είναι επιτακτική η ανάγκη αυτές να προβληθούν.

Για το λόγο αυτό -όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί- η έκθεση έχει τέσσερις τομείς για το κρέας, τα γαλακτοκομικά, τα κατεψυγμένα, καθώς και την ειδική ενότητα για τα food logistics. MEAT & GRILL DAYS για το κρέας, τα προϊόντα του και τη μαζική εστίαση, DAIRY EXPO για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και FROZEN FOOD για τα food logistics, τη βιομηχανική ψύξη και τα κατεψυγμένα τρόφιμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο website: www.meatdays.gr και στο τηλέφωνο: 210 9010040

 

You might also like