ΠΟΚΚ: Αναβολή της Εκλογοαπολογιστικής της Συνέλευσης μέχρι νεωτέρας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) αποφάσισε την αναβολή της Εκλογοαπολογιστικής της Γενικής Συνέλευσης, αναμένοντας την απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης προς τη ΓΣΕΒΕΕ.

Για την απόφαση της αυτή -που ανακοίνωσε σήμερα 3/9- επικαλείται την γενική  απαγόρευση πραγματοποίησης Γενικών Συνελεύσεων-Αρχαιρεσιών από τη Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Εκτάκτων Καταστάσεων Δημόσιας Υγείας, η οποία και απορρίπτει τη πραγμάτωση τέτοιου είδους συναθροίσεων, λόγω της μετακίνησης ατόμων από διαφορετικά σημεία της χώρας και του συγχρωτισμού, που επισείουν κινδύνους για την Δημόσια υγεία. Εξετάζοντας επιπλέον, τη περαιτέρω μείωση του ορίου των 50 ατόμων που επιτρέπεται σήμερα να συναθροίζονται.
Για το λόγο αυτό και τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε πως: «Ως εκ τούτου αναγκαζόμαστε να αναβάλλουμε την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΠΟΚΚ μέχρι νεωτέρας» και τονίζει πως: «Εφόσον αποφασίσουν τα Α΄βάθμια – Σωματεία – Μελη – Ενώσεις να προβούν σε αρχαιρεσίες, υποχρεούνται  να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και τα πλαίσια της νομιμότητας».

You might also like