Διάκριση της Kapelis Packaging ως μια από τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις

H Kapelis Packaging βραβεύθηκε ως «Diamond of the Greek Economy» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η Kapelis Packaging διακρίθηκε ανάμεσα στις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις και βραβεύτηκε ως «Diamond of the Greek Economy 2020» για την υγιή και αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της δραστηριότητα. Η εκδήλωση «Diamonds of the Greek Economy Awards» διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing.

Η συγκεκριμένη διάκριση αναδεικνύει τις δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές επιχειρήσεις, στηριζόμενη σε συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και κριτήρια όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ. Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η επανάληψη της διάκρισης ενισχύει τη δυναμική παρουσία της εταιρείας μας στην ελληνική αγορά, αποδεικνύει την ηγετική θέση μας στον τομέα της συσκευασίας και καταδεικνύει τις δυνατότητες ανάπτυξής μας. Πιστεύουμε ότι με τις καινούριες, υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις μας, την αναγνωρισιμότητα και τη σκληρή δουλειά, η Kapelis Packaging από κοινού με τους αξιότιμους συνεργάτες της θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον κλάδο της συσκευασίας.

Στους δύσκολους καιρούς λόγω της πανδημίας, η διάκριση αυτή δίνει στην Kapelis Packaging κουράγιο να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

You might also like