Ακυρώνεται η «FOOD & LIFE 2020» του Μονάχου

Ακυρώνεται, λόγω της πανδημικής κρίσης, η Κλαδική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, «FOOD & LIFE 2020» στην οποία η εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion, προγραμμάτιζε τη διοργάνωση Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο.

H επόμενη «FOOD & LIFE» θα λάβει χώρα στις 01. – 05.12.2021, όπου η εταιρία K.L.Ni Promotion, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, ανασχεδιάζει το πλάνο της για να υποστηρίξει τη διοργάνωση του Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου, με σκοπό την εξωστρέφεια των εγχώριων επιχειρήσεων και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την «FOOD & LIFE» να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

You might also like