MEAT DAY 2021: «Η Υπεραξία στο Κρέας: Παράγοντες και Τρόποι που συμβάλουν στην αύξηση της»

Το διαδικτυακό event «MEAT DAY», που διοργανώνεται για 2η φορά από την εκδοτική εταιρεία O.mind Creatives και το κλαδικό/επιχειρηματικό περιοδικό Meat Place, θέτει ως στόχο, την ανάδειξη όλων εκείνων των παραμέτρων σε ολόκληρη την παραγωγική αλυσίδα, που έρχονται να προσθέσουν σημαντική υπεραξία σε ένα έτσι κι αλλιώς πολύ σημαντικό διατροφικό και καταναλωτικό προϊόν: Το κρέας.

Οι διαρκώς εξελισσόμενες παράμετροι για το σκοπό αυτό, απασχολούν διαχρονικά όλους τους επαγγελματίες που εμπλέκονται με τον κλάδο, στην προσπάθειά τους να παράγουν συνεχώς ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικά προϊόντα.

1η Θεματική Ενότητα: «Από την Εκτροφή στην Βιτρίνα» (15:00 με 17:00)

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της O.MIND CREATIVES, Θεόδωρο Δημητριάδη

Αγγελική Οικονόμου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) «Η Συμβολή της Ελληνικής Βιομηχανίας στην Υπεραξία του Κρέατος και οι Προοπτικές της»

 

 

Δρ. Ευαγγελία Σωσσίδου, Κτηνίατρος, Διευθύντρια Ερευνών στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό-ΔΗΜΗΤΡΑ, Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών «Η Ευζωία των Παραγωγικών Ζώων: Πως συμβάλει στη δημιουργία Υπεραξίας του Κρέατος;»

 

 

 

Δρ. Ευδοκία Κρυσταλλίδου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια, Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής «Προστιθέμενη αξία σε Ελληνικές φυλές βοοειδών – Τα Παραδείγματα της Βραχυκερατικής και Κόκκινης Φυλής στα ορεινά της Ροδόπης»

 

 

Δημήτρης Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος «ΑΓΡΟΝΕΑ», Συνεργάτης του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής «Η Ποιότητα εδράζεται στην σωστή Εκτροφή»

 

 

Βασίλης Μπούγιας, Γενικός Διευθυντής της MULTIVAC EXPORT HELLAS Μ. Ε.Π.Ε. «Τα Πλεονεκτήματα της Συσκευασίας»

 

 

Ερωτήσεις κοινού – Συζήτηση 

2η Θεματική Ενότητα: «Από τη Βιτρίνα στο Πιάτο» (17:30 με 19:30)

 

Γιάννης Χατζηγρηγορίου, Κρεοπώλης/Κρεοτέχνης, Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών, Bovillage Ambassador «Η Τεχνογνωσία του Κρεοτέχνη: Παράγοντας/“Κλειδί επιτυχίας” για την Υπεραξία στο Κρέας»

 

 

 

Νίκος Φωτιάδης, Executive Chef Πρόεδρος του Chefs’ Brigade Greece Slow food community, Μέλος Δ.Σ. της ΕΔΟΚ «The Greek Meat the New Trend»

 

 

 

 

Νίκος Κασαλιάς, Κτηνίατρος, Μικροβιολόγος Τροφίμων της Kasalias Food Industry Consultants «Υγρή & Ξηρή Ωρίμανση, Μύθοι και Πραγματικότητα»

 

 

Δημήτρης Γκινοσάτης, Group Business Development Director, Μέλος Δ.Σ. της FLEXOPACK Α.Ε. «Προστιθέμενη αξία στο Κρέας μέσω της Συσκευασίας»

 

 

 

 

Γιώργος Κακαβάς, Γενικός Διευθυντής της BizTEC Ε.Π.Ε. «Η Πληροφορική βασικό Εργαλείο για την Ανάπτυξη των επιχειρήσεων Κρέατος»

 

 

 

Ιωάννης Αμβροσιάδης, τ. Καθηγητής Κτηνιατρικής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) «Πως η Ελληνική Παράδοση δίνει Υπεραξία στο Κρέας»

 

 

 

Ερωτήσεις κοινού – Συζήτηση

*Τις συζητήσεις συντονίζει ο δημοσιογράφος Πάνος Κατσαχνιάς, Αρχισυντάκτης του περιοδικού MEAT PLACE

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής στο «MEAT DAY» 2.0, συντονιστείτε στην πλατφόρμα Eventora για την εγγραφή σας στο συνέδριο «MEAT & DAIRY DAY» 2nd Edition πατώντας στο link, ώστε να το παρακολουθήσετε δωρεάν, συμμετέχοντας έτσι live την Τετάρτη 12 Μαΐου και στις δύο συζητήσεις, από την ασφάλεια της οθόνης του προσωπικού σας υπολογιστή!

You might also like