ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: Συνεργασία στο e-learning του ΕΕΑ

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής (ΕΕΕΣΑ), ανέλαβαν τον σχεδιασμό εκπαιδευτικού προγράμματος και την υλοποίηση μαθημάτων για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση e-learning των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών (EEA), για τον κλάδο της Εστίασης.
Ο Executive Chef των παρουσιάσεων Γραβάνης Βαλάντης

 

Στην πρώτη φάση του προγράμματος -η οποία ολοκληρώθηκε- αναπτύχθηκαν οι θεματικές ενότητες:

  • Μαγειρεύουμε με κρέας
  • Το ψάρι στην κουζίνα μας – Σωστή διαχείριση και τρόποι μαγειρέματος
  • Πρωτότυπες συνταγές με κοτόπουλο
  • Παραδοσιακή Ιταλική κουζίνα
  • Burger στους δρόμους της Αθήνας
  • Σαλάτες «γεύματα», ένα ιδανικό lunch
You might also like