ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.: Εξαγορά των «Ορυζόμυλων Μακεδονίας – Αφοί Μυστακίδη Α.Ε.»

Η Βιομηχανία Ζωοτροφών Κατερίνης, ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., ηγέτιδα στον κλάδο των ζωοτροφών και συμπληρωμάτων διατροφής για παραγωγικά ζώα με εγκαταστάσεις σε Κατερίνη, Σέρρες και στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, προχωρά σε μία νέα επένδυση που αφορά την εξαγορά των «Ορυζόμυλων Μακεδονίας – Αφοί Μυστακίδη Α.Ε.» στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, μέσω της διαδικασίας πλειστηριασμού, έναντι του ποσού των 1.950.000 ευρώ.

Το νέο αυτό εργοστάσιο -που ανήκει πλέον στην εταιρεία- εκτείνεται σε μία έκταση 14 στρεμμάτων, ενώ περιλαμβάνει σιλό αποθήκευσης δημητριακών χωρητικότητας 20 χιλιάδων τόνων, αποθηκευτικό χώρο των 2,7 χιλιάδων τ.μ. και φυσικά το βασικό κτίριο ορυζόμυλου που εκτείνεται σε 3,3 χιλιάδες τ.μ.

Η νέα αυτή επένδυση, κρίθηκε αναγκαία από την εταιρεία, καθώς κύριος σκοπός της είναι να εξυπηρετηθούν, πιο άμεσα, οι αυξανόμενες ανάγκες σε αγορά Ά Υλών, και η ραγδαία αύξηση της ζήτησης των προϊόντων της. Ενώ στην συνέχεια, προβλέπεται και η εγκατάσταση γραμμής παραγωγής πελετοποίησης ζωοτροφών.

Τέλος, η τοποθεσία του ακινήτου ενισχύει τη θέση της βιομηχανίας στρατηγικά και θα της δώσει το πλεονέκτημα εισαγωγής και εξαγωγής χύδην προϊόντων στην ελληνική αγορά και του εξωτερικού.

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. συνεχίζει να επενδύει σε νέες στρατηγικές τοποθεσίες, σε πρωτοπόρα προϊόντα και σε συνεχείς έρευνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με κύριο στόχο της να προσφέρει στους συνεργάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση, καλύπτοντας αδιάκοπα όλες τις ανάγκες τους.

You might also like