Meat Tech 2024: Η βιομηχανία κρέατος θα επιστρέψει στο προσκήνιο στο Μιλάνο το 2024 – Νέα θεματική έκθεση PRO-TECH

Στη συνέντευξη Τύπου της MEAT-TECH παρουσιάστηκαν όλα τα νέα χαρακτηριστικά της έκθεσης που είναι αφιερωμένη στην επεξεργασία και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και παραγώγων, η οποία για πρώτη φορά θα διευρύνει το πεδίο εφαρμογής της για να καλύψει όλα τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

Η έκθεση MEAT-TECH (28-30 Μαΐου 2024), που θα πραγματοποιηθεί στο Fiera Milano θα παρουσιάσει ένα πλήρες οικοσύστημα κορυφαίων τεχνολογιών επεξεργασίας και συσκευασίας στον κλάδο αλλαντικών, κρέατος και έτοιμων γευμάτων μαζί με συστατικά, αρώματα. και μπαχαρικά.

Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα σε ολοκληρωμένες μονάδες επεξεργασίας κρέατος που διαθέτουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες σε μηχανολογικό εξοπλισμό, γραμμές παραγωγή, συστήματα ζύγισης, μορφοποίησης και εξαγωγής, καθώς και συστήματα δοσομέτρησης και μαγειρέματος.

Αυτές οι ευέλικτες λύσεις παραγωγής υψηλής απόδοσης πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας τροφίμων για προϊόντα κρέατος καθώς και καινοτόμα παρασκευάσματα για τη χορτοφαγική αγορά. Σε αυτή τη νέα έκδοση της έκθεσης, επαγγελματίες του κλάδου και ειδικοί στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν προμηθευτές τεχνολογικών λύσεων τόσο για παραδοσιακά όσο και για νέα προϊόντα με βάση την πρωτεΐνη.

Αυτό το τελευταίο τμήμα της αγοράς θα βρεθεί στο επίκεντρο της νέας θεματικής έκθεσης PRO-TECH, η οποία θα συμπληρώσει το ήδη εκτεταμένο φάσμα τεχνολογίας και λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος που ανέκαθεν εκτίθεται στη MEAT-TECH, με μια σειρά εναλλακτικών συστατικών, και συγκεκριμένες λύσεις για αυτήν την αναπτυσσόμενη αγορά.

Η PRO-TECH θα αφιερωθεί εξ ολοκλήρου σε νέους εκθεσιακούς τομείς όπως τα ψάρια, το σκληρό τυρί, τα έτοιμα γεύματα και οι τροφές για κατοικίδια με νέα εστίαση σε εναλλακτικές πρωτεΐνες, φυτικές τροφές, τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και σνακ πρωτεΐνης.

You might also like