Ευβιότοποι: Τσικνοπέμπτη με βιολογικό κρέας 

Η Τσικνοπέμπτη είναι η ημέρα που βρίσκεται μέσα στην καρδιά των αποκριών και η χαρακτηριστική μυρωδιά του ψημένου κρέατος καλεί τις παρέες να μαζευτούν, δίνοντας την τέλεια αφορμή για γιορτή. Είτε είστε λάτρεις της παραδοσιακής σχάρας, είτε επιλέξετε μία πιο comfort λύση στην κουζίνα σας, οι ευβιότοποι βρίσκονται δίπλα σας για να οργανώσετε το τέλειο σπιτικό και εύκολο BBQ.

Στους ευβιότοπους θα βρείτε 100% ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφής αξίας. Η φάρμα των ευβιότοποι βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια, στο ύψωμα της Κηρίνθου, όπου τα ζώα μεγαλώνουν με ήπιους ρυθμούς και εκτρέφονται με βιολογικές πρώτες ύλες απαλλαγμένες από ορμόνες και αντιβιοτικά, εξασφαλίζοντας πως το κρέας είναι νόστιμο.

Αυτή την Τσικνοπέμπτη λοιπόν, απογειώστε την γαστρονομική σας εμπειρία επιλέγοντας το ιδανικό κρέας για το τραπέζι σας από το πλούσιο μενού ευβιότοποι. Αν είστε λάτρεις των κλασικών, επιλέξτε μοσχαρίσιες μπριζόλες κόντρα, σπαλομπριζόλες, χοιρινές μπριζόλες με οστό, και φυσικά ζουμερές μπριζόλες λαιμού. Εάν πάλι προτιμάτε πιο light επιλογές, δοκιμάστε σουβλάκια κοτόπουλου ή κοντοσούβλι κοτόπουλου.

Οι ευβιότοποι φροντίζουν και όλους όσους δεν διαθέτουν αρκετό χρόνο για προετοιμασία, με ready-to-cook συνταγές, όπως μπιφτέκια burger, γύρο χοιρινό, κεμπάπ και πολλές ακόμα λαχταριστές ιδέες για ένα εντυπωσιακό BBQ. Σε κάθε περίπτωση, οι ευβιότοποι έχουν το κρέας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Τα βραβευμένα προϊόντα ευβιότοποι, καθώς και τα υψηλής ποιότητας συνοδευτικά τους από Ελληνικές εταιρείες, μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα φυσικά μας καταστήματα αλλά και να τα παραλάβετε στον χώρο σας παραγγέλνοντας online στο eviotopoi.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6777173.

Καταστήματα

  • Λεωφ. Δημοκρατίας 3, Νέο Ψυχικό 
  • Λεωφ. Κηφισίας 359, Κηφισιά 

και σε συνεργαζόμενα καταστήματα που θα βρείτε στο site της εταιρείας

You might also like