Ελαφρώς μειωμένος από το αναθεωρημένο επίπεδο του Αυγούστου ήταν τον Σεπτέμβριο του 2025 ο Δείκτης Τιμών Τροφίμων του FAO (FFPI), που διαμορφώθηκε κατά μέσο όρο στις 128,8 μονάδες. Συνολικά, ο FFPI ήταν 4,2 μονάδες (3,4%) υψηλότερος από ότι τον Σεπτέμβριο του 2024, αλλά παρέμεινε 31,4 μονάδες (19,6%) κάτω από το ανώτατο όριο που είχε φτάσει τον Μάρτιο του 2022.
Ωστόσο, ο Δείκτης Τιμών Κρέατος του FAO ήταν κατά μέσο όρο 127,8 μονάδες τον Σεπτέμβριο, αυξημένος κατά 0,9 μονάδες (0,7%) από το αναθεωρημένο επίπεδο του Αυγούστου και 7,9 μονάδες (6,6%) από έναν χρόνο νωρίτερα, φτάνοντας σε ένα ακόμα νέο ιστορικό υψηλό. Η αύξηση αντανακλούσε τις υψηλότερες παγκόσμιες τιμές βόειου (νέο ιστορικό υψηλό) και πρόβειου κρέατος (ραγδαία άνοδος), ενώ οι τιμές του χοιρινού και του κρέατος πουλερικών παρέμειναν σε γενικές γραμμές σταθερές.