7η ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

Η καθιερωμένη αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας, θα διεξαχθεί φέτος σε διαφορετικό χώρο από τον καθιερωμένο. Στις 9 Δεκεμβρίου 2020, στο πλαίσιο της ψηφιακής εκδήλωσης MEAT/DAIRY DAY, με ζωντανή μετάδοση από το ξενοδοχείο Athens Marriott Hotel. Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη τόσο του γευστικού πλούτου των εγχώριων αλλαντικών και κρεατοσκεασμάτων, όσο και η προβολή των Ελλήνων παραγωγών, καθώς και η προώθηση των προϊόντων τους, στην εγχώρια και ξένη αγορά.

Για τους λόγους αυτούς η διοργανώτρια εταιρία O.MIND CREATIVES, καλεί όλους τους παραγωγούς -παλιούς και νέους στο διαγωνισμό- που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τα εκλεκτά προϊόντα τους, να το κάνουν, ώστε μέσα από την αξιολόγηση αυτή να λάβουν την προβολή και αναγνωρισιμότητα που τους αξίζει.

Όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής, φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία για την ασφάλεια της κριτικής επιτροπής λόγω κορωνοιού, με διατήρηση των ενδεδειγμένων αποστάσεων, ατομικά δείγματα των προϊόντων και μιας χρήσεως σκεύη. Οι κριτές προέρχονται από το χώρο της βιομηχανίας αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων και αποτελούν ομάδα έμπειρων γευσιγνωστών που έχουν συμμετάσχει σε πολλές αντίστοιχες διαδικασίες στο παρελθόν.

Η «Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας» -η οποία αποτέλεσε μία πρωτοβουλία των διοργανωτών της έκθεσης, με τη συμβολή των επαγγελματικών φορέων- έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, πολλά και σημαντικά οφέλη στους Έλληνες παραγωγούς προϊόντων κρέατος, τόσο με τις διακρίσεις που έχουν λάβει από τις έως τώρα διοργανώσεις, όσο και από τις επισημάνσεις που τους έχει κάνει η επιτροπή στα προϊόντα τους, προκειμένου στη συνέχεια να τα βελτιώσουν ποιοτικά.

Δείτε ΕΔΩ τις κατηγορίες προϊόντων που συμμετέχουν.

Κατεβάστε ΕΔΩ την αίτηση συμμετοχής.