Αυξημένο ενδιαφέρον από την αγορά κρέατος στα Meat Days

Με αυξημένο ενδιαφέρον περιμένει η αγορά κρέατος τη διεξαγωγή των Meat Days 2012, καθορίζοντας τα επόμενα ραντεβού μέσα στο χώρο του γεγονότος. Ήδη υπάρχουν πάνω από 40 συμμετοχές επιχειρήσεων στην έκθεση.

Η τριπλή λειτουργία των Ημερών Κρέατος καλύπτει πολλαπλές ανάγκες προβολής και συνάντησης των επαγγελματιών, των επιχειρήσεων και του επιστημονικού κόσμου που δραστηριοποιούνται γύρω από το κρέας και τα προϊόντα του.

  • Το πανελλήνιο συνέδριο που ήδη έχει ανακοινωθεί και έχει κοινοποιηθεί την επιστημονική κοινότητα, αναμένεται να συγκεντρώσει επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Η επιστημονική επιτροπή (δημοσιεύεται σε διπλανή στήλη) έχει πλαισιωθεί με επιστήμονες από όλα τα σχετικά ιδρύματα και γνωστικά αντικείμενα. Στους φορείς που έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους το γεγονός ή έχουν εκδηλώσει την υποστήριξή τους έχει προστεθεί ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος.
  • Η έκθεση έχει ήδη περισσότερες από σαράντα δηλωμένες συμμετοχές, που καλύπτουν διάφορους επί μέρους τομείς της αγοράς.
  • Τέλος η προετοιμασία της γιορτής κρέατος που απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό προχωρά με πολλές ενδιαφέρουσες και καινοτόμες ιδέες, που θα αναδείξουν το γεγονός σε τομή στην προβολή της συγκεκριμένης αγοράς. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερα στοιχεία, ενώ στην ιστοσελίδα www.meatdays.gr μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες.
You might also like