Νο 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τη Δέσποινα Μπακιρλή, Γ.Γ. του ΣΕΒΕΚ. Έντονη εξωστρέφεια και συμμαχίες. Η βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος κερδίζει στην εστίαση και στρέφεται σε ξένες αγορές πουλώντας… παράδοση
  • ΕΝΘΕΤΟ: Τι ορίζει η νέα ΚΥΑ για ζυγιστικές – ισοζύγια. Το πλήρες κείμενο της επί μήνες κυοφορούμενης Κοινής Υπουργικής Απόφασης, σε ένα εύχρηστο ένθετο που μπορείτε να το συμβουλεύεστε ανά πάσα στιγμή.
  • Στο κόσκινο των ελεγκτών. 262 επιθεωρήσεις προγραμματίζει για το 2012 το Γραφείο Τροφίμων και Κτηνιατρικών Θεμάτων.
  • Η Κομισιόν αμφισβητεί το ρόλο του (πρώην) ΕΛΟΓΑΚ. Πονοκέφαλος στο ΥΠΑΑ&Τ από την επιστολή σχετικά με το ρόλο και τις αρμοδιότητες του ΕΛΟΓΑΚ.
  • Στην πόλη που λατρεύει το κρέας. Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη σε κρεοπωλείο της Ζυρίχης. Γνώμες: Η ποιότητα είναι η φιλοσοφία μας.
  • «Αν αγαπάς τη δουλειά σου, κοιτάς να είναι σωστό αυτό που θα κάνεις», λέει στο Meat Place ο Νίκος Παλαιόπουλος, κρεοπώλης στη Νίκαια.
  • 89 εκατ. τόνοι τροφίμων στα σκουπίδια. Λήψη μέτρων ζητούν οι ευρωβουλευτές για τη μείωση της σπατάλης, η οποία συμβαίνει καθ’ όλο το μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων.
  • Αποφασιστική ώθηση στη Διεπαγγελματική του κρέατος. Μετά τις περσινές συζητήσεις, οι φορείς του κρέατος επανήλθαν στο τραπέζι, αυτή τη φορά με πρωτοβουλία του ΥΠΑΑ&Τ.
  • Απόκριες, άλλη μια γιορτή του κρέατος. Μια παράδοση που κρατάει χιλιετίες και είναι συνδεδεμένη με το ξεφάντωμα, το γλέντι και την κρεοφαγία.
  • Αλλάζουν οι συνήθειες στην κατανάλωση κρέατος. Η πτώση στις ανεπτυγμένες χώρες και η αύξηση στις αναπτυσσόμενες αναδιατάσσουν τη στρατηγική των βασικών παγκόσμιων παικτών.
  • Τα νέα των «Ταξιαρχών». Η δισέλιδη ενότητα του περιοδικού με ειδήσεις και πληροφορίες από τη ζωή της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας-Αττικής.
  • Οδηγός Αγοράς του Meat Place. Σε κάθε τεύχος ένας κατάλογος με όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων.

 

You might also like