Το… κίνημα του αρνιού στη Δυτ. Μακεδονία

Ολόκληρο το μηχανισμό της (κρεοπώλες και κρεοπωλεία, ψυγεία και διακίνηση, επιστημονικό προσωπικό κλπ.) θα παραχωρήσει στους συνεργαζόμενους παραγωγούς για την περίοδο του Πάσχα, η επιχείρηση των σούπερ μάρκετ Γρηγοριάδη. Στόχος είναι τα αρνιά και τα κατσίκια να δοθούν στους καταναλωτές σε τιμές παραγωγού. Συγκεκριμένα, έχει ανακοινωθεί ότι η τιμή πώλησης θα είναι η τιμή παραγωγού, όπως αυτή θα διαμορφωθεί, συν τα έξοδα σφαγής, τα υγειονομικά τέλη και τον ΦΠΑ.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή έχει αγκαλιαστεί από παραγωγούς και καταναλωτικό κοινό, αφού οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, όπως λέει στο meatplace.gr άνθρωπος που ασχολήθηκε ενεργά με το όλο εγχείρημα.

«Το κίνημα του αρνιού στα ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, είναι μία μεγάλη προσπάθεια στήριξης των συνεργαζόμενων παραγωγών μας αφενός και των δοκιμαζόμενων από την οικονομική κρίση καταναλωτών αφετέρου. Είναι μία μεγάλη υπόσχεση ότι αυτό το Πάσχα οι καταναλωτές της Δυτικής Μακεδονίας θα προμηθευτούν αρνιά και κατσίκια ελληνικά, υγιεινά στις καλύτερες τιμές της αγοράς», σημειώνουν στελέχη της επιχείρησης.

You might also like