Σεμινάριο τεχνογνωσίας κρέατος από το Bovillage στο Makro

Πιστό στην υπόσχεσή του να βρίσκεται “πάντα στο πλευρό του επαγγελματία”, το Bovillage διοργάνωσε πρόσφατα ένα ακόμη σεμινάριο τεμαχισμού και ψησίματος κρέατος, που φιλοξενήθηκε στην προβολή “Makro κουζίνα” στο κατάστημα Makro Παλλήνης.

Οι επισκέπτες και επαγγελματίες πελάτες του καταστήματος την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον κοσμογυρισμένο σεφ Τόνυ Καβαλιέρο να επιδεικνύει τεχνικές σωστής κοπής και χειρισμού του κρέατος, να περιγράφει τη διαδικασία για τη βέλτιστη αξιοποίηση του υλικού μέσω απλών χειρισμών και, τέλος, να κερνάει τους επισκέπτες νόστιμες γεύσεις από μοσχαρίσιο κρέας.

“Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως θα αξιοποιήσουμε κάθε κομμάτι κρέατος, προκειμένου να αναδείξουμε την ιδιαιτερότητά του και αυτό γίνεται τόσο κατά τη διάρκεια της κοπής και προετοιμασίας του, όσο και κατά τη διαδικασία ψησίματος”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καβαλιέρος, συμπληρώνοντας “όταν η πρώτη ύλη είναι εξαιρετικής ποιότητας, απαιτεί να της φερθούμε με σεβασμό, να μην την καταστρέψουμε με επιθετικό μαγείρεμα. Το μοσχαρίσιο κρέας Bovillage αξίζει να το μεταχειριστούμε όπως του αρμόζει, για να μας ανταμείψει με την υπέροχη γεύση του”.

Την επίδειξη παρακολούθησαν οι πελάτες του Makro – επαγγελματίες της αγοράς τροφίμων, το προσωπικό από το τμήμα κρεατικών του καταστήματος, καθώς και εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι παρευρισκόμενοι δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του γνωστού σεφ.

Στη φωτογραφία: Ο Τόνυ Καβαλιέρος επί τω έργω, δείχνει τις μεθόδους κοπής και σωστής διαχείρισης του κρέατος.

You might also like