Νο 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013
- Άρθρο. του κ. Γεώργιου Ζέρβα Meat Control από την Οργανωτική Computers AE. Το κρέας υπό έλεγχο
- Πολυγεγονός. Meat Days 2013 Ραντεβού στις 19,20 & 21 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo
- Συνέντεξη.«Να αξιοποιήσει το κράτος τις δυνατότητες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου» Γεώργιος Ζέρβας Καθηγητής Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Γεωργικής Ακαδημίας
- Νέος αγορανομικός κώδικας .Οι αλλαγές και τα νέα δεδομένα που εισάγει στην αγορά
- Ο ρόλος του κρέατος στη διατροφή του ανθρώπου. Η θρεπτική του αξία και η συνεισφορά του στην υγεία
- Παρουσίαση εταιρείας. ΠΟΛΥΣΟΝΣ ΕΠΕ. Βοηθητικές ύλες και καινοτόμα προϊόντα για το κρέας.
- Συνταγή. Ο επικεφαλής chef της Σχολής Μαγειρικής ETOILE κ. Γιώργος Τομαράς προτείνει μεσογειακές γεύσεις.
- Συνδικαλιστικά. Νέα διοικητικά συμβούλια.
- Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες