Το Meat Place Tour στην Τρίπολη – Πρόσκληση

Η Τρίπολη είναι ο δεύτερος σταθμός του Meat Place Tour, ενός μεγάλου εκπαιδευτικού ταξιδιού που έχει διοργανώσει η ομάδα του περιοδικού Meat Place και που στόχο έχει να βρεθεί επί της ουσίας στο πλευρό των κρεοπωλών και όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του κρέατος και των παρασκευασμάτων του.

Στις 17 Φεβρουαρίου
Μετά την πρώτη εξόρμηση στην όμορφη και βορεινή Ξάνθη που έγινε στις 20 Ιανουαρίου και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, το περιοδικό Meat Place και τα στελέχη του δίνουν το νέο ραντεβού τους στις 17 Φεβρουαρίου νοτιότερα και συγκεκριμένα στην γραφική πόλη της Τρίπολης. Το Meat Place διοργανώνει την δεύτερη εκπαιδευτική ημερίδα του στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τριπόλης, ώρα 10:30, με την υποστήριξη και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Θα λάβει χώρα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως, που είναι ένα από τα πλέον αξιόλογα νεοκλασικά κτίρια της πόλης. Βρίσκεται στη Β.Δ. πλευρά της, κοντά στην πλατεία Άρεως, στην άκρη του πάρκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Meat Place Tour υποστηρίζουν και όλες οι Ενώσεις και τα Σωματεία Κρεοπωλών της Περιφέρειας και θα συμμετέχουν στην ημερίδα τόσο τα προεδρεία και τα διοικητικά συμβούλια όσο και τα μέλη τους.

Θεματολογία
Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει τους Έλληνες επαγγελματίες για δύο σημαντικά τρέχοντα θέματα: Τις νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις καθώς και τον νέο Κώδικα Τροφίμων και Ποτών. Επιπρόσθετα στα θέματα της ημερίδας περιλαμβάνεται και η παρουσίαση νέων τεχνολογιών και εξοπλισμών που προορίζονται για καταστήματα και βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος και που η εφαρμογή τους θα εκσυγχρονίσει και θα βελτιώσει την απόδοση των επιχειρήσεων εναρμονίζοντας τη λειτουργία τους στις απαιτήσεις του νέου νομικού καθεστώτος.

Βραβεύσεις
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα απονεμηθούν βραβεία ποιότητας στις εταιρείες Αλλαντικά Στάθης, Ανδρομιδάς Δημ. & Σία ΟΕ, BIOGRECO ΑΕ και Τσικάκης – Γιαννόπουλος ΑΕ που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, και οι οποίες συμμετείχαν στην «1η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας και Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων» που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 1ης έκθεσης Meat Days 2012.

Δωρεάν συμμετοχή
Η ενημερωτική ημερίδα απευθύνεται σε κρεοπώλες, βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος, παραγωγούς και τοπικούς παράγοντες. Η παρακολούθηση της είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου. Όσοι ενδιαφέρονται από την περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και την ευρύτερη περιοχή να παρακολουθήσουν την ημερίδα στην Τρίπολη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριάκης της 17ης Φεβρουαρίου μπορούν από τώρα να δηλώσουν συμμετοχή είτε στον τηλεφωνικό αριθμό 210 90 10040 είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], δίνοντας τα στοιχεία τους.

Πατήστε από κάτω για να κατεβάσετε και να τυπώσετε την πρόσκληση.

You might also like