Το Meat Place Tour στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είναι ο τρίτος σταθμός του Meat Place Tour, του μεγάλου εκπαιδευτικού ταξιδιού που έχει διοργανώσει η ομάδα του περιοδικού Meat Place και που στόχο έχει να βρεθεί επί της ουσίας στο πλευρό των κρεοπωλών και όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του κρέατος και των παρασκευασμάτων του.

Η τρίτη εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής της 10ης Μαρτίου στο πλαίσιο της 22ης διεθνούς έκθεσης τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας DETROP που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 7 – 10 Μαρτίου στο διεθνές εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό Meat Place θα είναι και εκθέτες στην έκθεση.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στην αίθουσα Α του συνεδριακού κέντρου «Νικόλαος Γερμανός» και οι ομιλητές θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες όλα τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις που δημιουργούν οι νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις καθώς και ο νέος Κώδικας Τροφίμων και Ποτών.

Επιπρόσθετα στα θέματα της ημερίδας περιλαμβάνεται και η παρουσίαση νέων τεχνολογιών και εξοπλισμών που προορίζονται για καταστήματα και βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος και που η εφαρμογή τους θα εκσυγχρονίσει και θα βελτιώσει την απόδοση των επιχειρήσεων εναρμονίζοντας τη λειτουργία τους στις απαιτήσεις του νέου νομικού καθεστώτος. Αναλυτικότερα τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην ημερίδα είναι τα εξής:

• Νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις
• Νέος Κώδικας Τροφίμων και Ποτών
• Επενδυτικά Προγράμματα
• Τεχνολογίες – Μηχανοργάνωση
• Επεξεργασία – Συσκευασία – Ψύξη– Ζύγιση

Δωρεάν συμμετοχή
Η ενημερωτική ημερίδα απευθύνεται σε κρεοπώλες, βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος, παραγωγούς και τοπικούς παράγοντες.

Η παρακολούθηση της είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα στη Θεσσαλονίκη που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης Detrop το πρωί της Κυριακής της 10ης Μαρτίου μπορούν από τώρα να δηλώσουν συμμετοχή είτε στον τηλεφωνικό αριθμό 210 90 10040 είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], δίνοντας τα στοιχεία τους.

You might also like