Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στηρίζει και πάλι τη 2η έκθεση Meat Days 2013

Η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θέτει για δεύτερη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα της τη διοργάνωση της 2ης έκθεσης Meat Days 2013, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο και συγκεκριμένα στις 2, 3 & 4 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Με τον τρόπο αυτό εκφράζει την στήριξη του σε έναν από τους δυναμικότερους κλάδους της αγοράς, τον κλάδο του κρέατος και των παρασκευασμάτων του. Δηλώνει επίσης την υποστήριξη του προς όλους όσους δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, που είναι ένας από τους σημαντικότερους στην Ελλάδα.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Υπουργός κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης θέτοντας υπό την αιγίδα τους την έκθεση Meat Days αποδεικνύουν ότι κατανοούν απόλυτα την ανάγκη ενίσχυσης, ανάπτυξης και αναβάθμισης των ανθρώπων πρωτίστως, των επιχειρήσεων, των παραγωγών, των εργαστηρίων, των βιοτεχνιών και των βιομηχανιών που έχουν στο επίκεντρο ενασχόλησής τους το κρέας και τα παράγωγα προϊόντα του.

Η ομάδα του περιοδικού Meat Place νιώθει ιδιαίτερη ικανοποίηση που για άλλη μια χρονιά θα βρίσκεται υπό τη σκέπη του Υπουργείου και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να αποτελέσει και η δεύτερη διοργάνωση το σημείο αναφοράς και το γεγονός της χρονιάς για τον δυναμικό κλάδο του κρέατος.

You might also like