Οι κρεοπώλες της Ηπείρου έδωσαν δυναμικό «παρών» στην ημερίδα των Ιωαννίνων

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμμετοχή στην 5η εκπαιδευτική ημερίδα του Meat Place Tour που διοργανώθηκε στα Ιωάννινα την Κυριακή 19 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Du Lac, από την εταιρεία O.mind Creatives και το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place.

Τα 120 άτομα που παρακολούθησαν την ημερίδα ήταν κυρίως ιδιοκτήτες κρεοπωλείων, παραγωγοί και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κρέατος στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. Η διοργάνωση έγινε με την υποστήριξη και συνεργασία του Σωματείου Κρεοπωλών Ιωαννίνων αλλά το κοινό προερχόταν από όλους τους νομούς της Περιφέρειας Ηπείρου που έσπευσαν να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα και τις νέες διατάξεις που διέπουν το επάγγελμα του παραδοσιακού κρεοπώλη.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν: Οι νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις, ο νέος Κώδικας Τροφίμων & Ποτών, οι τεχνολογίες και η μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων καθώς και οι νέες μέθοδοι επεξεργασίας, συσκευασίας, ψύξης και ζύγισης κρέατος και παρασκευασμάτων. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις στους καθηγητές μετά τις παρουσιάσεις τους καθώς και στις εταιρείες που ανέπτυξαν τις καινοτόμες προτάσεις τους για την αναβάθμιση των κρεοπωλείων.

Η παρακολούθηση ήταν δωρεάν και μετά το πέρας της ημερίδας δόθηκαν στους παρευρισκόμενους βεβαιώσεις συμμετοχής. Οι Ηπειρώτες έδωσαν το δυναμικό «παρών» και απέδειξαν έμπρακτα ότι και ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για όσα αφορούν το επάγγελμα τους και έχουν τη θέληση να τα καταφέρουν και να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας.

Το περιοδικό Meat Place θα είναι στο πλευρό τους και θα τους ενημερώνει για όλα όσα διαδραματίζονται γύρω από το χώρο του κρέατος, της ζωικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία τους και τη δυναμική συμμετοχή τους στην ημερίδα.

You might also like