Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την αποθεματοποίηση χοιρινού

Από τις 9 Μαρτίου μπορούν οι αποθεματοποιητές να υποβάλλουν αιτήσεις προκειμένου να τους χορηγηθεί ενίσχυση για ιδιωτική αποθεματοποίηση χοίρειου κρέατος. Η ανακοίνωση της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια της ψήφισης του υπ΄αριθμ. (ΕΕ) 2015/360 Εκτελεστικού Κανονισμού της Επιτροπής, χορηγείται ενίσχυση για ιδιωτική αποθεματοποίηση χοίρειου κρέατος, σε ενδιαφερόμενους αποθεματοποιητές που θα υποβάλλουν αιτήσεις από 9 Μαρτίου 2015, για υπογραφή σχετικής σύμβασης στον ΟΠΕΚΕΠΕ, σύμφωνα με την ΚΥΑ 187062/2011 (ΦΕΚ Β 2504). Κάθε αίτηση αφορά ελάχιστη ποσότητα τουλάχιστον 10 τόνων προϊόντων χωρίς κόκαλα και 15 τόνων άλλων προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Λειτουργίας Αγοράς και Εφαρμογής Παρεμβάσεων της Διεύθυνσης Άμεσων Ενισχύσεων και Αγοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ, στην κ. Κουτρή Αλεξάνδρα (τηλ. 210 8802626 και διεύθυνση: Δομοκού 5, ΤΚ 104 45, Αθήνα)».

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης, Γεώργιος Ρήγας.

You might also like