2o MEAT PLACE TOUR: Η πρώτη ημερίδα στη Χαλκίδα, στις 30 Μαρτίου – Κατεβάστε την πρόσκληση

Το περιοδικό της αγοράς κρέατος MEAT PLACE από το 2010 που εκδόθηκε πάντοτε στηρίζει έμπρακτα τον επαγγελματία κρεοπώλη, τον παραγωγό, τον κτηνοτρόφο και γενικότερα όλους τους ανθρώπους που εργάζονται γύρω από συναφείς τομείς του κρέατος και των προϊόντων του.

Το 2013 το περιοδικό και μια δυνατή ομάδα συνεργατών του, ένωσαν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους, διοργάνωσαν μια σειρά ενημερωτικών ημερίδων, το 1ο MEAT PLACE TOUR και επισκέφτηκαν μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος.

Οι ημερίδες αυτές απευθύνονταν στα κρεοπωλεία, στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, στις βιοτεχνίες, στις βιομηχανίες, στους παραγωγούς και στους κτηνοτρόφους. Σημείωσαν τεράστια επιτυχία και είχαν την πλήρη αποδοχή των επαγγελματιών που έσπευσαν να ενημερωθούν για όλα τα νέα δεδομένα που διέπουν τον κλάδο τους.

Έτσι η ομάδα του περιοδικού και όλο το επιτελείο της o.mind creatives, εκδότριας εταιρείας, αποφάσισαν να βρεθούν και πάλι στο πλευρό των επαγγελματιών, να τους συναντήσουν από κοντά στον τόπο τους και μέσω νέων ενημερωτικών ημερίδων να τους παρουσιάσουν όλα τα νέα δεδομένα που αφορούν στο επάγγελμά τους.

Το 2ο MEAT PLACE TOUR ξεκινά. Πρώτος σταθμός θα είναι η Χαλκίδα και η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. (Διεύθυνση: Λ. Χαϊνά 93, ΤΚ 34100, Χαλκίδα)

Δωρεάν συμμετοχή

 

Η παρακολούθηση των ενημερωτικών ημερίδων είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για φοιτητές και σπουδαστές του συγκεκριμένου αντικειμένου. Ομιλητές της ημερίδας είναι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του κρέατος και της επεξεργασίας του, κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ και της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής καθώς και στελέχη επιχειρήσεων από τον τομέα του εξοπλισμού και της τεχνολογίας.

Απευθύνεται σε

  1. Κρεοπωλεία & Μαζική εστίαση
  2. Παραγωγούς & Εργαστήρια
  3. Φάρμες εκτροφής & Κτηνοτρόφους
  4. Χονδρεμπόριο
  5. Τοπικούς παράγοντες

Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και είναι μια συνδιοργάνωση του περιοδικού MEAT PLACE και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας.

Για να παρακολουθήσετε τις ημερίδες ή για να συμμετέχετε ως χορηγός σε αυτές επικοινωνήστε στο τηλ.: 210 9010040 ή αποστείλετε e mail στο [email protected]. Συνεχής ενημέρωση στο www.meatplace.gr

Για την πρόσκληση

You might also like