2o MEAT PLACE TOUR:Η 1η ημερίδα στη Χαλκίδα, 30 Μαρτίου–Κατεβάστε την πρόσκληση–Δηλώστε συμμετοχή

Το 2ο MEAT PLACE TOUR ξεκινά. Πρώτος σταθμός θα είναι η Χαλκίδα και η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Διεύθυνση: Λ. Χαϊνά 93, ΤΚ 34100, Χαλκίδα).

Η παρακολούθηση των ενημερωτικών ημερίδων είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για φοιτητές και σπουδαστές του συγκεκριμένου αντικειμένου. Ομιλητές θα είναι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του κρέατος και της επεξεργασίας του, κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ και της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής καθώς και στελέχη επιχειρήσεων από τον τομέα του εξοπλισμού και της τεχνολογίας.

Απευθύνεται σε

  1. Κρεοπωλεία & Μαζική εστίαση
  2. Παραγωγούς & Εργαστήρια
  3. Φάρμες εκτροφής & Κτηνοτρόφους
  4. Χονδρεμπόριο
  5. Τοπικούς παράγοντες

Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και είναι μια συνδιοργάνωση του περιοδικού MEAT PLACE και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας.

Για να παρακολουθήσετε τις ημερίδες ή για να συμμετέχετε ως χορηγός σε αυτές επικοινωνήστε στο τηλ.: 210 9010040 ή αποστείλετε e mail στο [email protected]. Συνεχής ενημέρωση στο www.meatplace.gr

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Για την πρόσκληση

You might also like