Αθήνα, Ρόδος, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο οι επόμενοι προορισμοί του 2ου MEAT PLACE TOUR

Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.

Επόμενος σταθμός είναι η Αθήνα και η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου στο Golf Γλυφάδας. Τον Ιούνιο θα ολοκληρωθεί το 2ο MEAT PLACE TOUR και οι 3 τελευταίοι σταθμοί θα είναι η Ρόδος, η Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης.

Στις πόλεις όπου ήδη υλοποιήθηκαν οι ημερίδες η αποδοχή των επαγγελματιών και των φορέων του κλάδου ήταν μεγάλη και σημαντική,διαβεβαιώνοντάς μας ότι η ανάγκη του κλάδου για ενημέρωση είναι μεγάλη. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του περιοδικού MEAT PLACE, το οποίοαπό το 2010 που εκδόθηκε πάντοτε στηρίζει έμπρακτα τον επαγγελματία κρεοπώλη, τον παραγωγό, τον κτηνοτρόφο και γενικότερα όλους τους ανθρώπους που εργάζονται γύρω από συναφείς τομείς του κρέατος και των προϊόντων του.

Το κεντρικό θέμα της ημερίδας είναι η Ελληνική αγορά κρέατος και οι νέες τάσεις που τη διέπουν στους τομείς της  παραγωγής, επεξεργασίας, προώθησης και κατανάλωσης.

Επιγραμματικά παρουσιάζονται τα εξής θέματα: Έρευνα αγοράς του περιοδικού MEAT PLACE σε συνεργασία με την εταιρεία Interview με θέμα: «Τι κρέας προτιμούν οι Έλληνες, από πού συνηθίζουν να το αγοράζουν και τι ζητούν από τον κρεοπώλη τους»; (Στοιχεία 2016). Οι νομοθεσίες αδειοδότησης που διέπουν τα κρεοπωλεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Οι ισχύουσες διατάξεις για  “ζεστή γωνιά”, σήμανση προϊόντων, υγειονομικούς και αγορανομικούς ελέγχους. Οι απαιτήσεις για τη δημιουργία επιχείρησης MEAT & GRILL (κρεοπωλείο – ζεστή γωνιά – λιανική πώληση). Παρουσίαση νέων τεχνολογιών για τον εξοπλισμό κρεοπωλείων & εργαστηρίων.

 

Αναλυτικά οι επόμενοι σταθμοί είναι:

 

  • Αθήνα, Κυριακή 22 Μαΐου, Golf Γλυφάδας

(Διεύθυνση: Τέρμα Κ. Καραμανλή, Γλυφάδα)

  • Ρόδος, Κυριακή 5 Ιουνίου, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

(Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 8, Ρόδος)

  • Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 8 Ιουνίου, Αμερικανική Γεωργική Σχολή

(Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 54, Θεσσαλονίκη)

  • Ηράκλειο, Τετάρτη 15 Ιουνίου,  Επιμελητήριο Ηρακλείου

(Διεύθυνση: Κορωναίου 9, Ηράκλειο Κρήτης)

 

Ελεύθερη είσοδος για το κοινό

 

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για φοιτητές και σπουδαστές του συγκεκριμένου αντικειμένου. Μετά το πέρας της ημερίδας δίδονται στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Απευθύνεται σε

  1. Κρεοπωλεία & Μαζική εστίαση
  2. Παραγωγούς & Εργαστήρια
  3. Φάρμες εκτροφής & Κτηνοτρόφους
  4. Χονδρεμπόριο
  5. Τοπικούς παράγοντες

Για να παρακολουθήσετε τις ημερίδες ή για να συμμετέχετε ως χορηγός σε αυτές επικοινωνήστε στο τηλ.: 210 9010040 ή αποστείλετε e mail στο [email protected]

Συνεχής ενημέρωση για τις ημερίδες και για να εκτυπώσετε την πρόσκληση επισκεφτείτε το www.meatplace.gr

Παρουσίαση και φωτογραφικό υλικό από τις ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη, Βέροια και Βόλο θα δημοσιευθούν στο τεύχος Μαΐου του MEAT PLACE που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

You might also like