Στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελευταία ημερίδα του 2ο MEAT PLACE TOUR

Το Ηράκλειο ήταν ο τελευταίος σταθμός του 2ου MEAT PLACE TOUR, που ξεκίνησε στα τέλη Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στα μέσα Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 15 του μήνα με την ενημερωτική ημερίδα που διεξήχθη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Galaxy Hotel.

Πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου το οποίο εκπροσώπησαν αρκετά μέλη του Δ.Σ. ανάμεσά τους και ο γεν. γραμματέας κ. Βαγγέλης Κουρουπάκης, ο οποίος χαιρέτισε την ημερίδα και καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους στο Ηράκλειο.

Παρευρέθησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο κ. Ζαχαρίας Σομαράς, Προϊστάμενος Κτηνιατρικής Περιφέρειας Κρήτης καθώς και οι δημιουργοί του Κρουσαλίδικου, της νέας σειράς παραδοσιακών κρητικών προϊόντων που προέκυψαν από τη σύμπραξη των κρεοπωλών κ.κ. Ντουράκη, Καλλέργη, Αυγουστάκη, Κουρουπάκη, Γεμιστού, Βασάλου και Φορτετσανάκη, οι οποίοι κατά την πλειοψηφία τους συμμετείχαν στην ημερίδα. Παρόντες ήταν και αρκετοί παραγωγοί της Κρήτης που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον τομέα του κρέατος και των προϊόντων του.

Συνοπτικά, στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκε από τον κ. Αντώνιο Παπαδάκη, Υγιεινολόγο M.Sc., M.Sc., Ph.D(c) και Επόπτη Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης «Η ισχύουσα υγειονομική νομοθεσία και οι επικείμενες αλλαγές που αφορούν στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος».

Εν συνεχεία ο κτηνίατρος, μικροβιολόγος, υγιεινολόγος τροφίμων κ. Στάθης Χρόνης ανέπτυξε τα κρίσιμα νομοθετικά ζητήματα που απασχολούν τα κρεοπωλεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ακολούθως ο Κτηνίατρος – Μικροβιολόγος, Εκπαιδευτής Επιθεωρητών ΕΦΕΤ & Συναρμόδιων Φορέων κ. Νίκος Κασαλιάς παρουσίασε τη νέα επιχειρηματική ευκαιρία MEAT & GRILL, που δίνει τη δυνατότητα σύμπραξης και ύπαρξης κάτω από την ίδια στέγη ενός κρεοπωλείου και ενός ψητοπωλείου.

Η συνέχεια ανήκε στις εταιρικές παρουσιάσεις. Οι ομιλητές κ.κ. Γιώργος Κακαβάς – Γενικός Διευθυντής της BizTEC, Σωτήρης Ράγκος – Διευθυντής Πωλήσεων Λιανικής της Bizerba Hellas, Βασίλης Μπούγιας – Γενικός Διευθυντής της Multivac Hellas, Γιώργος Τζίφας – Account Manager, Channel Commercial Dept της Singular Logic και Μάριος Σαββάτης, υπεύθυνος πωλήσεων της Rational παρουσίασαν τις πιο πρόσφατες προτάσεις τους για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρήσεων.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της έρευνας με τίτλο: «Τι κρέας προτιμούν οι Έλληνες, από πού συνηθίζουν να το αγοράζουν και τι ζητούν από τον κρεοπώλη τους»; που εκπονήθηκε από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview για λογαριασμό του περιοδικού MEAT PLACE και αποτέλεσε αφορμή για συζήτηση. Την παρουσίαση έκανε ο κ. Μάνος Γεωργουλάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της o.mind creatives.

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών ξεκίνησε μια μεγάλη διαδραστική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αλλά και για τις δυνατότητες που έχουν για εξέλιξη και εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων τους με βάση τα νέα νομοθετικά δεδομένα.

Το 2o MEAT PLACE TOUR ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού παρατέθηκε δείπνο στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι ομιλητές, χορηγοί και συνδικαλιστικοί φορείς του Ηρακλείου. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί και η άψογη οργάνωση του ξενοδοχείου Galaxy το οποίο προσέφερε την καλύτερη διαμονή και φιλοξενία σε όσους παρευρέθησαν στην ημερίδα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και ομιλητές για την παρουσία τους και την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση της ημερίδας καθώς και τη διοίκηση του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου για την υποστήριξή και την άψογη φιλοξενία του.

Αναλυτική παρουσίαση της ημερίδας και πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα δημοσιευθούν στο τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου που κυκλοφορεί σύντομα.

 

 

 

 

 

 

You might also like