Schatten Compact, ψυχόμενη κρεατομηχανή

Η εταιρεία Schatten ανταποκρινόμενη στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου κρεοπωλείου δημιούργησε το νέο Compact μοντέλο ψυχόμενης κρεατομηχανής 32 3 Hp. Εξασφαλίζει μεγάλη παραγωγικότητα (600/h) σε μικρές διαστάσεις, γεγονός που την καθιστά ως την ιδανικότερη λύση για εργαστήρια και καταστήματα με περιορισμένο χώρο ή όπου απαιτείται η χρήση περισσότερων μηχανημάτων για την κοπή διαφορετικών ειδών κρέατος.

Τηρεί στο ακέραιο όλους τους κανονισμούς υγιεινής των τροφίμων, όχι μόνο επειδή είναι κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά και γιατί δίνεται έμφαση στην επεξεργασία αυτού, στις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το κρέας, όπως είναι ο κοχλίας τροφοδοσίας αλλά κυρίως στο εσωτερικό του κορμού άλεσης, όπου εκεί βρίσκεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος συσσώρευσης μικροβίων.

Το ψυκτικό κύκλωμα είναι σχεδιασμένο στη λεπτομέρεια, ώστε να αποδίδει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα περιορίζοντας την ψύξη μόνο στα επιθυμητά σημεία (μπούκα – ταψί) εμποδίζοντας έτσι την υγροποίηση. Αυτό εξασφαλίζει την παράταση ζωής του μηχανήματος, αφού αποτρέπεται η διάβρωση στο εσωτερικό του ηλεκτρομειωτήρα.

Τέλος, ο εργονομικός σχεδιασμός στην πρόσοψη της μηχανής επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση των χαρτιών συσκευασίας και των δοχείων συλλογής κρέατος.

Το μηχάνημα φέρει σήμανση CE, διατίθεται και σε μη ψυχόμενο καθώς και σε unger system B98. Οι διαστάσεις του ταψιού είναι 30 εκατ. (πλάτος) Χ 33 εκατ. (μήκος) Χ 6,5 ή 10 εκατ. (βάθος) και οι διαστάσεις της μηχανής είναι 46 εκατ. (μήκος) Χ 36 εκατ. (πλάτος) Χ 55 εκατ. (ύψος).

Για περισσότερες πληροφορίες: 23990 51540, www.schatten.gr

You might also like