Η biztec δίνει λύση στη διαχείριση της ιχνηλασιμότητας μέσω του Odysseus Tablet

H biztec, κατέχοντας ηγετική μερίδα επιτυχημένων εγκαταστάσεων σε εταιρείες, βιομηχανίες & βιοτεχνίες επεξεργασίας κρεάτων, με βασικό όπλο το μοναδικό σύστημα ιχνηλασιμότητας και διαχείρισης παραγωγής Odysseus, συνεχίζει δυναμικά τις επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πρόσφατα ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου στην εταιρεία «Α/φοί Κούντουρου» στη Λευκωσία. Εγκαθιστώντας ειδικές εφαρμογές σε βιομηχανικούς υπολογιστές σε σύνδεση με ζυγιστικά σε κάθε κρίσιμο στάδιο της παραγωγής, η biztec αυτοματοποίησε τις διαδικασίες της εταιρείας «Α/φοί Κούντουρου», οργάνωσε και ενοποίησε τη διαχείριση των διαδικασιών και λειτουργιών των τμημάτων της εταιρείας από την παραλαβή των προϊόντων μέχρι την τυποποίηση και διανομή, επιτυγχάνοντας πλήρη διαχείριση (παραλαβές, παραγωγή, ιχνηλασιμότητα) και υποστήριξη του συστήματος ποιότητας ISO με μία ολοκληρωμένη λύση, εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία στο χώρο των τροφίμων.

Η biztec, στοχεύοντας στην καινοτομία, την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και έχοντας ως γνώμονα τη διαρκή ικανοποίηση των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς, ήρθε σε συμφωνία με πολυεθνική εταιρεία για την προμήθεια windows 10 Rugged ip-67 tablet βιομηχανικών προδιαγραφών με ενσωματωμένο barcode scanner. Σε αυτό το βιομηχανικό tablet εγκαθιστά τη νέα της λύση στη διαχείριση ιχνηλασιμότητας Odysseus Tablet και προσφέρει λύσεις για όλες τις λειτουργίες μέσα στην παραγωγή που δεν απαιτούν σύνδεση με ζυγιστικό, με ιδιαίτερα προσιτός κόστος.

Εξάλλου, το πελατολόγιό της biztec αποτελεί και την εγγύησή της!

 

You might also like