Ξεκίνησε η λειτουργία της νέας Υπεραγοράς Κρεάτων ΑγνοMarket Meat στη Δάφνη

Μια νέα υπεραγορά κρεάτων ΑγνοMarket Meat άνοιξε τις πόρτες της, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 4 στο μετρό Δάφνης. Ένα υπερσύγχρονο κατάστημα 600 τμ, στο οποίο ο καταναλωτής μπορεί να βρει στην κυριολεξία τα πάντα.

Εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Καλαμβόκη, έχοντας βαθιά παράδοση και εμπειρία στη λιανική του κρέατος, προσφέρει μόνο προϊόντα άριστης ποιότητας, ασυναγώνιστες τιμές και άμεση εξυπηρέτηση. Αυτές οι αξίες έφεραν την εταιρεία ΑγνοMarket Meat στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών.

Επιλεγμένα κρέατα – Μοναδικοί Αγνομεζέδες

Κρέατα επιλεγμένα από τις καλύτερες ελληνικές και ευρωπαϊκές φάρμες, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλα και πολλά άλλα, περιμένουν τον καταναλωτή, πάντα φρέσκα και στις καλύτερες τιμές. Το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας ετοιμάζει σε καθημερινή βάση τους μοναδικούς Αγνομεζέδες, που αποτελούνται ζουμερά μπιφτέκια πεντανόστημα  σουβλάκια, τις τηγανίες μας, τα μυρωδάτα λουκάνικα, τα ρολά, τα παραδοσιακά κεμπάπ και πολλά άλλα, όλα παραγωγής ΑγνοMarket Meat!

Η εταιρεία ΑγνοMarket Meat, θέλοντας πάντα να προσφέρει το καλύτερο και το πιο προσεγμένο, έχει δημιουργήσει το δικό της brand που πάντα σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, προσφέρει ελαιόλαδο από την Λακωνία, κρασί από τα Ιωάννινα και ζυμαρικά από τα Νιάτα Λακωνίας.

Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα ΑγνοMarket Meat, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν έτοιμους λαχταριστούς μεζέδες όπως ψητό κοτόπουλο, μοναδικό ψητό χοιρινό του «Μαστρολία», κοντοσούβλια, γύρο, μπιφτέκια, και ότι άλλο τραβάει η όρεξη του καταναλωτή, έτοιμα για απόλαυση.

Επισκεφτείτε και εσείς το νέο κατάστημα ΑγνοMarket Meat στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 4 στο μετρό Δάφνης για μεγάλη ποικιλία προϊόντων  μοναδικής ποιότητας!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site agnomarket-meat.gr, την επίσημη σελίδα του Facebook/AgnoMarketMeat ή στο τηλέφωνο 210-9730844.

You might also like