MULTIVAC: Ο κ. Christian Traumann αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου της Interpack 2020

Ο κ. Christian Traumann,  Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου MULTIVAC, στη συνέλευση του Trade Fair Advisory Council, προτάθηκε και εξελέγη, πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης  Interpack 2020. Ο κ. Traumann το έτος 2011, κατείχε  τη θέση του προέδρου της Διεθνής Έκθεσης  Interpack και τη θέση του Αντιπροέδρου  τα έτη 2014 και 2017. Η κορυφαία Διεθνής Εμπορική Έκθεση για τον τομέα συσκευασίας και για τις συναφής μεταποιητικές βιομηχανίες θα λάβει χώρα, όπως κάθε φορά  στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο του Ντίσελντορφ.  Για το έτος 2020 η Διεθνής Έκθεση η Interpack 2020 θα πραγματοποιηθεί από 7 μέχρι 13 Μαΐου.

Ο κ. Christian Traumann, Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της MULTIVAC Sepp Haggenmüller SE & Co. KG, εργάζεται στον Όμιλο MULTIVAC από το έτος 2002. Τον  Φεβρουάριο του 2015 εξελέγη Πρόεδρος του VDMA, του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών του Kempten και εμπορικός δικαστής στο Περιφερειακό Δικαστήριο  του Memmingen. Πριν ξεκινήσει να εργάζεται στην MULTIVAC, ο κ.Traumann ήταν Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας Transtechnik GmbH στο Holzkirchen, και επικεφαλής του τμήματος Οικονομικών Ελέγχων της ελεγκτικής εταιρείας  BTP (Prüfung Beratung Treuhand, Wirtschaftsprüfungsgesellschaft mbH, πρώην  BTR) στο Μόναχο.

«Όσον αφορά τη βιομηχανία συσκευασίας, η Διεθνής Έκθεση Interpack είναι ο απόλυτος προορισμός για όλες τις εταιρείες του χώρου. Η Interpack αποτελεί την πλατφόρμα της παγκόσμιας βιομηχανίας και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε κλάδο να παρουσιάσει καινοτομίες και τεχνογνωσία σε ένα διεθνές κοινό», αναφέρει ο κ. Christian Traumann, και  συμπληρώνει: «Ανυπομονώ, να συμβάλω στην επιτυχία της  έκθεσης, από την θέση του προέδρου. Ραντεβού, λοιπόν, στην επόμενη διοργάνωση της Interpack το 2020».

Για περισσότερες πληροφορίες:

MULTIVAC EXPORT HELLAS Μ.Ε Π Ε

Λ. ΣΠΑΤΩΝ 61, 153 44, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. : 2106619621-2 FAX : 2106619662

www.multivac.gr , e-mail: [email protected]

You might also like