Νέα συνεργασία MULTIVAC – FREY σε Ελλάδα και Κύπρο

H MULTIVAC ΕΛΛΑΣ πρωτοπόρος στον τομέα της συσκευασίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά,  ανακοινώνει  την άμεση συνεργασία της με την εταιρεία Heinrich Frey Maschinenbau GmbH, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο  χώρο της επεξεργασίας και μορφοποίησης προϊόντων υψηλής ποιότητας με χρήση γεμιστικών μηχανών και μηχανών μορφοποίησης για τη βιομηχανία κρέατος και αλλαντικών.

Η αποκλειστική συνεργασία των δύο εταιρειών έρχεται να καλύψει με αποτελεσματικό τρόπο την ανάγκη για ολοκληρωμένες λύσεις στο τομέα της επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος και αλλαντικών.

Η Multivac Ελλάς αναλαμβάνει μέσω του δικτύου πωλήσεων της να διαθέτει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά το σύνολο των προϊόντων της Heinrich Frey Maschinenbau GmbH, όπως γεμιστικές μηχανές, μηχανισμούς μορφοποίησης και μεριδοποίησης καθώς και αυτόματες γραμμές για παραγωγή αλλαντικών και κρέμασμα λουκάνικων. Επιπρόσθετα με το εξιδεικευμένο τεχνικό τμήμα της, Η MUTLIVAC ΕΛΛΑΣ αναλαμβάνει πλήρως  την εγκατάσταση, το service και την προμήθεια ανταλλακτικών στους πελάτες της στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

H  Heinrich Frey Maschinenbau GmbH με τη συνεργασία αυτή αποκτά  μέσω της Multivac Ελλάς, μεγαλύτερη πρόσβαση στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά με δυναμικότερη παρουσία, σε συνδυασμό με την άριστη  και άμεση εξυπηρέτηση των Ελλήνων και Κύπριων πελατών, που για περισσότερο από δέκα χρόνια, προσφέρει μέσω του  δικτύου της.

Η ΜULTIVAC ΕΛΛΑΣ από την πλευρά της αποκτά ένα αξιόπιστο και επιτυχημένο συνεργάτη στη διεθνή βιομηχανία επεξεργασίας κρεάτων και αλλαντικών, που δεσμεύεται για την άμεση και αμέριστη στήριξη της Ελληνικής αγοράς.

Οι δύο εταιρείες εγγυώνται μέσω της άψογης συνεργασίας τους, να ενισχύσουν την παρουσία τους στη βιομηχανία κρέατος και αλλαντικών, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις με την καλύτερη σχέση ποιότητας – κόστους καθώς και αποτελεσματικότερες λύσεις στα θέματα επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος και αλλαντικών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

MULTIVAC HELLAS Μ.Ε Π Ε

Λ. ΣΠΑΤΩΝ 61, 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: 2106619621-2 FAX : 2106619662

www.multivac.gr , e-mail: [email protected]

You might also like