Στη Λεμεσό η 2η Παγκύπρια Διημερίδα Xοιροτροφίας – Χορηγός επικοινωνίας το MEAT PLACE

Οι εταιρείες Topigs Norsvin Hellas, VitaTrace Nutrition, Activet, Agromedica, Vettaky, Premier Shukuroglou, Panchris (Feeds) Veterinary, Cycon Chemicals, TU Chance και Lifevet συνδιοργανώνουν τη 2η Παγκύπρια Διημερίδα Xοιροτροφίας 2018 το Σάββατο  21 & την Κυριακή 22 Απριλίου στην πόλη της Λεμεσού, στο ξενοδοχείο Mediterranean.  Η ώρα έναρξης της Διημερίδας θα είναι το Σάββατο στις 16:30 και η λήξη την Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι.

Πρόκειται για ένα συνέδριο που έχει καθιερωθεί ως θεσμός και επαναλαμβάνεται κάθε τρία χρόνια. Οκτώ διακεκριμένοι επιστήμονες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, θα παρευρεθούν για να ενημερώσουν τους παραγωγούς μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα παρουσιάσεων με θέματα που αγγίζουν τα καθημερινά προβλήματα του κλάδου.

Σκοπός της Παγκύπριας Διημερίδας Χοιροτροφίας είναι να προσφέρει τεχνογνωσία και λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των παραγωγών, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες για όλα τα νέα δεδομένα του κλάδου, καθώς και για τις νέες εξελίξεις στη παγκόσμια χοιροτροφία. Στόχος είναι η έμπρακτη συνεισφορά και υποστήριξη των Κύπριων παραγωγών από τις εταιρείες χορηγούς, ώστε να επιτύχουν συνεχή βελτίωση της παραγωγής τους και αναβάθμιση της ποιότητας του παραγόμενου Κυπριακού χοιρινού κρέατος κάνοντας τους πιο ανταγωνιστικούς.Είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση για τον κλάδο της Κυπριακής  χοιροτροφίας και πρόκειται να συγκεντρώσει πλήθος παραγωγών.

Η είσοδος στο Συνέδριο είναι μόνο με πρόσκληση. Για να την εξασφαλίσετε αλλά και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: [email protected]

Χορηγοί  επικοινωνίας είναι το Κυπριακό κτηνοτροφικό περιοδικό ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ καθώς και το Ελληνικό περιοδικό για την αγορά κρέατος MEAT PLACE.

You might also like