ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ: Λουκάνικο κοτόπουλο βραβευμένο με taste silver olymp award

Με αδιάλειπτη λειτουργία 55 ετών η οικογενειακή επιχείρηση ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας κοτόπουλων. Έχοντας πια αναλάβει η νέα γενιά  της οικογένειας συνεχίζει δυναμικά  την λειτουργίας της με όραμα και προοπτική να παράγει κοτόπουλα ύψιστης ποιότητας χρησιμοποιώντας στην εκτροφή τους μόνο  φυτικές τροφές ,όπως και ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης ενώ παράλληλα τηρεί αυστηρά όλους τους κτηνιατρικούς κανονισμούς   προσφέροντας έτσι στο ευρύ καταναλωτικό κοινό κοτόπουλα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Η εταιρεία ΜΩΡΑΪΤΗ διαθέτει σύγχρονες πτηνοτροφικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων της Αττικής   και ιδιόκτητο πτηνοσφαγείο, (ISO 22:000) δημιουργώντας έτσι καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής νωπού και κατεψυγμένου κοτόπουλου έχοντας έτσι τον πλήρη έλεγχο των προϊόντων της  από την παραγωγή έως και την τελική  διάθεση στον καταναλωτή.

Με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, πλήρη  εποπτεία κτηνιάτρων αλλά και την αμέριστη αγάπη και φροντίδα των ιδιοκτητών παράγει ένα σύνολο προϊόντων  που καλύπτει εξ ολοκλήρου την οικογενειακή διατροφή. Με  24 διαφορετικές ετικέτες  προϊόντων  που διαθέτει καλύπτει ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Προσφέρει στο ευρύ κοινό -εκτός από το ολόκληρο κοτόπουλο και τα  μέρη του ξεχωριστά -μπιφτέκια κοτόπουλο, ρολό κοτόπουλο, κοτομπουκιές πανέ , σουβλάκια, κεμπάπ , ακόμα και έτοιμο γύρο. Προϊόντα  φτιαγμένα με πολύ φροντίδα, υγιεινά, υψηλής διατροφικής αξίας , γευστικότατα λόγω της φυτικής τους διατροφής.

Μια νέα δημιουργία της εταιρείας είναι το Λουκάνικο Κοτόπουλο. Πρόκειται για λουκάνικο από φρέσκο καθαρό κρέας κοτόπουλου παραγωγής της εταιρείας. Το νέο προϊόν βραβεύτηκε με taste  silver olymp award για την υψηλή ποιότητα και γεύση που διαθέτει. Μια μοναδική συνταγή με λιαστή ντομάτα και αγνά μπαχαρικά  για πολύ  απαιτητικούς ουρανίσκους. Μια απλή αλλά βραβευμένη συνταγή. Χωρίς extra  λιπαρά και πρόσθετα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 210 6041761 • mail: [email protected] • Site: www.moraitis.com.gr

You might also like