Η αγορά κρέατος συναντά τη μαζική εστίαση το Νοέμβριο στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS

 

Σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Οι προετοιμασίες για τη σημαντικότερη κλαδική διοργάνωση για το κρέας και τη μαζική εστίαση συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και το ενδιαφέρον των εταιρειών είναι αυξημένο. Σε αυτό έχει συμβάλει και η διεύρυνση των τομέων που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, μιας και πλέον εντάσσονται σε αυτή προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν το δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο της μαζικής εστίασης.

Στο εκθεσιακό τριήμερο θα παρουσιαστούν μαζί όλη η αλυσίδα της αγοράς κρέατος από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη του food service. Η συνένωση και συνάντηση αυτών των δύο δυναμικών κλάδων έγινε μετά από απαίτηση της αγοράς κρέατος με στόχο να καλυφθεί όλο το φάσμα της παραγωγής και διακίνησής του που φτάνει και μέχρι το σημαντικότατο κλάδο της μαζικής εστίασης.

Οι βασικές κατηγορίες εκθετών & προϊόντων

Έμποροι και βιομηχανίες προϊόντων κρέατος (γύρος, μπιφτέκια, κεμπάπ, σουβλάκια, πανέ προϊόντα κ.ά.) • Έμποροι κρέατος & πουλερικών (χοιρινά, μοσχαρίσια, κοτόπουλα, αμνοερίφια, κουνέλια κ.ά.) • Βιομηχανίες και εργαστήρια αλλαντικών (λουκάνικα, αλλαντικά, παστουρμάδες, παραδοσιακά τοπικά προϊόντα κ.ά.) • Αντιπρόσωποι ξένων σφαγείων • Ελληνικές κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες • Πρώτες ύλες για τη βιομηχανία και την αλλαντοποιία • Μπαχαρικά, dressing και μαρινάτες • Προϊόντα συνοδευτικά του κρέατος (πίτες, πατάτες, ψωμάκια, σαλάτες, ζυμαρικά, λάδια κ.ά.) • Εξοπλισμός και μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας κρέατος • Εξοπλισμός συσκευασίας και ζύγισης • Εξοπλισμός επαγγελματικής κουζίνας & Grill • Τεχνολογίες, ιχνηλασιμότητα και σήμανση προϊόντων • Ψυγεία, βιτρίνες και θάλαμοι ψύξης • Γραμμές διακίνησης κρεάτων και inox κατασκευές • Μελέτη, σχεδίαση και διακόσμηση κρεοπωλείων και χώρων εστίασης • Υπηρεσίες συμβούλων και πιστοποίηση HACCP, ISO κ.λπ • Μεταφορές, αποθηκεύσεις και διανομή τροφίμων (food logistics) • Εκπαίδευση, σχολές Chef και τουριστικών σπουδών.

Β2Β Εμπορικές συναντήσεις

Στη φετινή διοργάνωση θα προστεθεί άλλη μια καινοτομία από τη διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της συμμετοχής των εκθετών. Η επιτυχημένη πλατφόρμα συντονισμού και οργάνωσης εμπορικών συναντήσεων που έχει χρησιμοποιήσει η o.mind Creatives σε άλλες εκθέσεις της κατά το έτος 2017 θα προσαρμοστεί και στις ανάγκες της MEAT & GRILL DAYS 2018, ώστε να αποδώσει τα μέγιστα η έκθεση για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.

Όσες εταιρείες δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση, αυτομάτως θα κατηγοριοποιούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαθέτουν και θα εντάσσονται σε μια data base που θα μπορεί εύκολα ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης να βρει τις κατηγορίες που τον ενδιαφέρουν και θα ήθελε να επισκεφθεί στην έκθεση. Δύο μήνες πριν την έναρξη της έκθεσης, η διοργανώτρια εταιρεία θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες σε Ελλάδα και εξωτερικό και θα τους καλεί μέσω της πλατφόρμας αυτής να οργανώσουν τις συναντήσεις τους.

Μαζί 2 σημαντικές επαγγελματικές εκθέσεις

Η 6η διοργάνωση της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 θα διεξαχθεί παράλληλα με άλλες 2 επαγγελματικές εκθέσεις που αφορούν στα τρόφιμα:

  • Την 5η διοργάνωση της έκθεσης DAIRY EXPO, η οποία αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική έκθεση για την Γαλακτοκομία και Τυροκομία στη χώρα μας.
  • Την έκθεση FROZEN FOOD, η οποία παρουσιάζει: λύσεις στις υπηρεσίες Food Logistics & διανομής τροφίμων, εξοπλισμό και συστήματα βιομηχανικής ψύξης, κατεψυγμένα τρόφιμα

Παράλληλες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της έκθεσης, όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθούν πλήθος ημερίδων, συνεδρίων και σεμιναρίων για τα επίκαιρα θέματα που αφορούν στον τομέα του κρέατος, της μαζικής εστίασης και τις νέες εξελίξεις των κλάδων. Επίσης θα πραγματοποιηθούν, όπως κάθε φορά, διαγωνισμοί και επιδείξεις από επαγγελματίες, όπως ο διαγωνισμός κρεοπωλών, οι κοπές κρέατος, η παρασκευή κρεατοσκευασμάτων και η σωστή διαχείριση του κρέατος. Επιγραμματικά οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι οι εξής:  6η Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος & Κρεατοσκευασμάτων, Σεμινάρια για chef, Κοπές και διαχείριση κρέατος, Παραγωγή πρωτότυπων προϊόντων ψητοπωλείου, Διαγωνισμοί κρεοπωλών, Ημερίδες για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, Ημερίδες κτηνοτροφίας.

MEAT PLACE – GRILL Magazine

Υποστηρικτές της 6ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS είναι το ανανεωμένο περιοδικό

MEAT PLACE, το γνωστό πλέον περιοδικό GRILL magazine και καθώς και οι ιστοσελίδες www.meatplace.gr και www.grillmagazine.gr

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives με περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας στη διοργάνωση εκθέσεων εγγυάται την άρτια διοργάνωση της 6ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS και τη συνεχή ανάπτυξή της σε όλους τους τομείς.

Μέρες & ‘Ωρες λειτουργίας

Σάββατο 10 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

Κυριακή 11 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

 

Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, Σπάτα Αττικής

 

 

You might also like