Μπακρατσάς Απ. & Σία ΙΚΕ: Επεκτείνεται πλέον σε γύρο & σουβλάκι από ντόπιο χοιρινό κρέας

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 η ‘’Ι.Κ.Ε’’ εγκαινίασε  νέα πτέρυγα στις εγκαταστάσεις της και νέα εταιρεία με την επωνυμία «ΜΠΑΚΡΑΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ»  με σκοπό να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της και να απευθυνθεί και στον τομέα της μαζικής εστίασης, φτιάχνοντας χειροποίητο σουβλάκι και γύρο από ντόπιο χοιρινό κρέας δίνοντας βάση στη γεύση και την ποιότητα των ελληνικών χοιρινών χωρίς πρόσθετα και χωρίς επεξεργασία μάλαξης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Γεώργιο Αρκούδα, Πρόεδρο Σφαγείων Γυρτώνης, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 400 άτομα, εκπρόσωποι τοπικών φορέων καθώς και αρκετοί επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του κρέατος.

Ο κ. Μπακρατσάς Απόστολος δήλωσε: «Ελπίζω και αυτή η εταιρεία να μπορέσει να σταθεί αντάξια της υφιστάμενης μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικά και επιχειρηματικά περιβάλλον  και ταυτόχρονα να μπορέσει να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας».

Η ΜΠΑΚΡΑΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε ιδρύθηκε το 2005, και εδρεύει στο νομό Καρδίτσας. Έως και σήμερα επεξεργάζεται, τεμαχίζει και συσκευάζει αποκλειστικά και μόνο ελληνικό χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, προσφέροντας στους πελάτες (κρεοπώλες) όλα τα τεμάχια ενός σφάγιου σε επαρκείς  ποσότητες. ΄Εχοντας επενδύσει στην παραγωγή ασφαλών προϊόντων, έχει πιστοποιηθεί με ISO 22:000:2005, το οποίο συνεχίζει και εφαρμόζει.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΡΕΑΤΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

http://www.bakap-meat.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24410 75905 & 693 6771814

 

 

You might also like