Πλήρως ανανεωμένο και ακόμη πιο εύχρηστο & δυναμικό το νέο web site του MEAT PLACE

 

Αέρας ανανέωσης χαρακτηρίζει το νέο site του ΜΕΑΤ PLACE www.meatplace.gr που άλλαξε μορφή και δομή και έγινε ακόμη πιο εύχρηστο για τους επισκέπτες του διατηρώντας πάντα την έγκυρη, επίκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση προς το κοινό του κρέατος.

Εδώ και 7 χρόνια που είναι στον αέρα μαζί με την έντυπη έκδοση του, το περιοδικό MEAT PLACE, κρατάνε ψηλά τον πήχη της ενημέρωσης παρουσιάζοντας όλα τα νέα, τις τελευταίες εξελίξεις, τις αλλαγές στη νομοθεσία, τις εταιρικές δράσεις, τα πρόσωπα και τα γεγονότα του δυναμικού κλάδου κρέατος που μας τροφοδοτεί καθημερινά με νέο υλικό.

Η ανανέωση αφορά και την έντυπη μορφή του περιοδικού, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και πρόσφατα, από το τεύχος 82, οι αποδέκτες του το λαμβάνουν στη νέα του μορφή, με μεγαλύτερο μέγεθος και με την πιο έγκυρη και έγκαιρη αντικειμενική ενημέρωση που το καθιέρωσε στη συνείδηση των ανθρώπων της αγοράς κρέατος ως το πιο αξιόπιστο, έγκριτο, σοβαρό και δυναμικό κλαδικό έντυπο.

Η εκδότρια εταιρεία o.mind creatives αντιλαμβανόμενη ότι η εποχή μας απαιτεί σύγχρονη, μοντέρνα και εξειδικευμένη προσέγγιση στην ενημέρωση προχώρησε στην ανανέωση τόσο του περιοδικού όσο και του web site με σκοπό να δώσει στο αναγνωστικό κοινό όλες τις ειδήσεις που αφορούν το κρέας και τους τομείς γύρω από αυτό με τον πιο εύχρηστο και άμεσο τρόπο, συνεχίζοντας έτσι την ενημερωτική της προσφορά προς τον κλάδο.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού και του www.meatplace.gr σας δίνουμε επίσης την ευκαιρία να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις και όλα τα νέα δεδομένα που αφορούν στην 6η έκθεση MEAT & GRILL days, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo και φέτος – με το διευρυμένο πλέον χαρακτήρα της – αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο από πλευράς συμμετοχών και επισκεψιμότητας. Πρόκειται για τη μοναδική κλαδική και εξειδικευμένη έκθεση που παρουσιάζει την αγορά κρέατος και μαζικής εστίασης και είναι το γεγονός που περιμένουν όλοι οι επαγγελματίες των κλάδων αυτών.

Η o.mind creatives, το περιοδικό MEAT PLACE και όλοι οι συνεργάτες του μέσω της έντυπης & ηλεκτρονικής έκδοσης και μέσω της έκθεσης MEAT & GRILL days 2018 προσφέρουν συνεχή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα του κλάδου και προβολή των ανθρώπων που δρουν σε αυτόν και σας καλούν να δώσετε και φέτος το δυναμικό «παρών» στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός του φθινοπώρου.

You might also like