Με τις παραδοσιακές κυπριακές ψησταριές «έρχεται» η εταιρεία The Foukou Project στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Η επιχείρηση The Foukou Project σε συνεργασία με τον κατασκευαστή ΚΟΡΑΚΑΣ ΣΙΔΕΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ από την Κύπρο, προμηθεύει την ελληνική αγορά με κυπριακές παραδοσιακές ψησταριές, τις γνωστές φουκούδες.

Στο κατάστημά της εταιρείας υπάρχει μεγάλη ποικιλία ψησταριών, σε διάφορα μεγέθη για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Επίσης, προσφέρει φαγητοδοχεία, τύπου θερμό, ένα  απαραίτητο εργαλείο για να ξεκουράζεται το κρέας μετά το ψήσιμο αλλά και για να παραμένει ζεστό έως και 5 ώρες.

Επιπρόσθετα, ο πελάτης θα βρει μια σειρά από αξεσουάρ ψησίματος όπως σχάρες, μοτέρ, θερμόμετρα και ξύλα κοπής. Τέλος, την γκάμα προϊόντων συμπληρώνουν επώνυμα μαχαίρια και απολαυστικές μαρινάτες, καρυκεύματα και σάλτσες.

Πέραν των παραπάνω, η εταιρεία The Foukou Project αναλαμβάνει και υπηρεσίες, όπως διοργάνωση σεμιναρίων μαγειρικής, ψήσιμο σε εκδηλώσεις και συντήρηση ψησταριών.

Για να μάθετε περισσότερα  για την εταιρεία The Foukou Project επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.thefoukouproject.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

 

You might also like