ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α.& Δ.ΟΕ: JOSPER, ο αυθεντικός Ισπανικός φούρνος

Αποκλειστικά στην Ελληνική επαγγελματική αγορά διατίθεται από την εταιρεία ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α.&Δ. ΟΕ ο αυθεντικός εξειδικευμένος Ισπανικός φούρνος JOSPER. Είναι ο 1ος φούρνος ξυλοκάρβουνου, αποτελεί παγκόσμια πατέντα και είναι βραβευμένος από το European Patent Office. Ιδανικός για ιδιαίτερα μενού και κουζίνες, όπως Αργεντίνικη, Βραζιλιάνικη, κατάλληλος για ξενοδοχεία, Steak House, Tapas bar, Bistro κ.α.

Κατασκευασμένος εξωτερικά από ανοξείδωτο ατσάλι και εσωτερικά από μαντέμι δημιουργεί μια πηγή θερμότητας που φτάνει έως και 560°C. Ο συνδυασμός της δεξιοτεχνίας και της τεχνολογίας στη διαδικασία κατασκευής, εγγυάται ότι ο φούρνος μπορεί να δουλεύει με μια σταθερή θερμοκρασία μεταξύ 250 και 350°C καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας του. Η ποιότητα του JOSPER επιβεβαιώνεται με τις πιστοποιήσεις CE, UL, NSF, GOST και με τη συμμόρφωσή του με τα υψηλότερα Διεθνή πρότυπα ασφάλειας.

Η ιδιαιτερότητα του φούρνου είναι η ξεχωριστή μυρωδιά καπνιστού που προσδίδει θωρακίζοντας παράλληλα τα αρώματα και τις γεύσεις των προϊόντων. Είναι κατάλληλος για το ψήσιμο όλων των τροφών (κρέας, ψάρια, αβγά κ.α.) ακόμη και των πιο ευαίσθητων, όπως θαλασσινά & λαχανικά. Θεμελιώδη χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Josper είναι ο έλεγχος της έντασης της καύσης μέσω της εξαγωγής αέρα (τάμπερ), η προστασία από τις σπίθες (firebreak), η ρύθμιση του οξυγόνου εισαγωγής (τάμπερ) και η ομοιογενή κατανομή του οξυγόνου. Μεγέθη φούρνων ανάλογα τις ανάγκες του κάθε χώρου, σε συνδυασμό με θερμοθάλαμο ή ερμάριο ή βάση, και με επιλογή χρωμάτων της πόρτας ανάλογα το design του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 210 5723111 E mail: [email protected] Site: www.varanakis.com

 

 

 

 

 

You might also like