Ταμειακή Ε.Π.Ε: Ολοκληρωμένες λύσεις για σύγχρονες επιχειρήσεις

Η εταιρεία Ταμειακή Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το 1986 με έδρα το Παγκράτι Αττικής (Φιλολάου 188). Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής σε όλο το εύρος της αγοράς εντατικής λιανικής, προσφέροντας εξοπλισμό, λογισμικό και εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών της.

Η γνώση του συγκεκριμένου τομέα επιχειρηματικής δραστηριοποίησης μετά από 30 και πλέον χρόνια λειτουργίας, οδήγησε την εταιρεία στην κορυφή στους τομείς εγκατάστασης και υποστήριξης ταμειακών συστημάτων, εξειδικευμένων  ιδιοπαραγόμενων λογισμικών για την κάλυψη των απαιτήσεων της αγοράς καθώς και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με στόχο την ορθή και άρτια τεχνική υποστήριξη των εκάστοτε πελατών.

Σήμερα στελεχώνεται από ικανά στελέχη που ανήκουν στους τομείς της πληροφορικής, του αυτοματισμού (γραφείων) και της μηχανοργάνωσης δημιουργώντας έναν ισχυρό και απόλυτα ολοκληρωμένο οργανισμό στο χώρο.

Προϊόντα

Η Ταμειακή ΕΠΕ διαθέτει πλήρη γκάμα εξοπλισμού εντατικής λιανικής που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες διαχείρισης εντατικών λιανικών πωλήσεων. Εισαγάγει εξοπλισμό από το εξωτερικό και διαθέτει πλήρη τεχνικό τμήμα για την ανάληψη της συνολικής εγγύησης και συντήρησης του εξοπλισμού που διατίθεται στον τελικό πελάτη.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

 • POS Systems (touch) & all in one (διαφορετικές συνθέσεις  POS σε όλη την γκάμα επεξεργαστικής ισχύος (CPU Atom , Celeron , Intel Core i3 , i5) και τιμών,  με εξειδικευμένα χαρακτηριστικά  κατά περίπτωση ( διπλές οθόνες όλων των διαστάσεων από 8’’ έως 17’’, ειδικών απαιτήσεων (Capacitive) , Fanless,   κ.α.).
 • Θερμικοί εκτυπωτές αποδείξεων τριπλής σύνδεσης USB /RS232 / Ethernet, εκτυπωτές Barcode, Φορητοί εκτυπωτές με σύνδεση USB, Bluetooth, WiFi για απογραφές και τιμολόγηση επί αυτοκινήτου.
 • Barcode Scanner (Χειρός, Πάγκου,Wifi κ.α)
 • PC POS, Touch Monitors & Customer Displays
 • PDA & Mobile Computers (παραγγελιοληψία , απογραφές αποθηκών, παραλαβών & πωλήσεων, τιμολόγηση επί αυτοκινήτου, κ.α)
 • Πληκτρολόγια POS, Συρτάρια (χαρτονομισμάτων & Κερμάτων), Price Checkers, Βάσεις POS Systems, Tablets & τερματικά πιστωτικών καρτών, κ.α)

Η εταιρεία έχει συνάψει επίσης  στρατηγικές συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες (Epson , Motorola – Zebra κ.α) για την κάλυψη εξειδικευμένων απαιτήσεων των πελατών της.

 

 

 

Λύσεις για τη λιανική και τα κρεοπωλεία

Η Ταμειακή ΕΠΕ προωθεί στις επιχειρήσεις  λιανικής τα δικά της ιδιοπαραγόμενα προϊόντα λογισμικού, που δύνανται να καλύψουν κάθετες απαιτήσεις της αγοράς, ως κάτωθι:

 • WinPos Software / Εμπορική Διαχείριση (Πλήρες Back Office Σύστημα)
 • WinPos Software / Retail (Πλήρης σειρά προγραμμάτων που απευθύνεται σε Supermarket, Mini Market, Πολυκαταστήματα, Καταστήματα καλλυντικών, Ένδυση / Υπόδηση, Περίπτερα, κ.α με διασύνδεση όλων των περιφρειακών συσκευών σε ένα ενιαίο σύνολο)
 • WinPos Software / Hospitality (Πλήρης  σειρά προγραμμάτων που απευθύνεται σε Fast Food, Delivery, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Κρεπερί, Πιτσαρίες  κ.α με απόλυτη διαχείρηση της συγκεκριμένης αγορά (Take away, Delivery & Διαχείριση τραπεζιών)
 • WinPos Software / Ε-Win (αφορά σύνδεση με φορητά τερματικά για τη διαχείριση των απογραφών, για έλεγχο τιμών, εκτύπωση ετικετών, παραγγελίες και παραλαβές)
 • WinPos Software / Κρεοπωλείο (Πλήρης διαχείριση εισαγωγών και εξαγωγών κρέατος βάσει προέλευσης, Ισοζύγιο Κρέατος, Αυτόματη ενημέρωση ζυγών και άλλα παρελκομένων συσκευών, διαχείριση συμφωνίας πωλήσεων σε εμπόρους, Ισοζύγιο ΕΛΟΓΑΚ, Έλεγχος ημερομηνιών λήξης, εκτύπωση ετικετών με ημερομηνίες λήξης, κάρτα μέλους πελατών με πόντους, εκτύπωση συνταγών αυτόματα από το είδος, Τεφτέρι, Τιμολόγηση πελατών, Τιμοκατάλογοι πελατών, Διαφημιστική οθόνη πελάτη, Προβολή συστατικών ιδιοπαραγόμενων προϊόντων κ.α)

 

 

Αναγραφή προέλευσης στις ταμειακές

Ο νόμος 4492 /2017 απαιτεί την υποχρεωτική αναγραφή της προέλευσης του κρέατος στις ταμειακές μηχανές των σημείων λιανικής πώλησης, ακριβές βάρος του προϊόντος καθώς και την υποχρεωτική αναγραφή προέλευσης του προϊόντος.

Η Ταμειακή ΕΠΕ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να καλύψει πλήρως τη λειτουργικότητα καθώς και την τήρηση των απαιτήσεων του νόμου, τόσο για την έκδοση των αποδείξεων όσο και την εκτύπωση του μηνιαίου ισοζυγίου, προσφέροντας ολοκληρωμένη μηχανογραφική λύση (Εξοπλισμό, λογισμικό και υπηρεσίες ολοκλήρωσης έργου) για την αποφυγή λαθών, συνδυάζοντας μέρος ή και όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό του πελάτη.

Διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό

 Τα στοιχεία της εταιρείας που την κάνουν να ξεχωρίζει και την διαφοροποιεί απο τον ανταγωνισμό είναι τα εξής:

 • Υποστήριξη Πελατών

Η εντατική λιανική έχει συγκεκριμένους κανόνες στον χρόνο υποστήριξης και αποκατάστασης της οποιαδήποτε βλάβης. Η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της έχει συμβάλει ουσιαστικά στην φήμη της εταιρείας και είναι το κλειδί για την γενικότερη επιτυχία της στην αγορά.

 • Τρόπος προσέγγισης της λύσης για κάθε πελάτη ξεχωριστά

Υλοποίση custom λύσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη

 • Διασύνδεση λύσεων της Ταμειακής ΕΠΕ με Reporting Εργαλεία (WinPos Cloud Reporting)  καθώς και εξειδικευμένα προιόντα επιχειρηματικής εφυίας & πληροφόρησης (Microsoft BI)

Η Ταμειακή ΕΠΕ  προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικής ευφυίας και πληροφόρησης  σε όλους τους πελάτες της, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη δραστηριότητα της.

 • Δημιουργία πρωτοποριακών υπηρεσιών & λύσεων

Πρόσφατα δημιούργησε μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία που ονομάζεται «Πενταετής Επέκταση Εγγύησης Ταμεικών Μηχανών» για να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του εξοπλισμού που διαθέτουν οι πελάτες της.

 • Αύξηση εξωστρέφειας  «Ο πελάτης έχει αξία»

Η Ταμειακή ΕΠΕ διαθέτει δωρεάν σε όλους τους πελάτες της την εφαρμογή διαχείρησης πιστότητας πελατών (Loyalty scheme) και τους καθοδηγεί στη δημιουργία της απαραίτητης υποδομής καθώς και τη δυνατότητα διασύνδεσης με προϊόντα CRM (Customer Relationship Management),  με σκοπό να επικεντρωθούν σε μια πολυκαναλική επαφή και επικοινωνία και στόχο το χτίσιμο σχέσεων με τους πελάτες τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ταμειακή Ε.Π.Ε.

Φιλολάου 188 , T.K. 116 32 , Αθήνα

Τηλ.: +30 2107560230 • Fax: +30 2107511114

E-mail: [email protected] • Site: www.winpos.gr

 

 

You might also like