Παράλληλες εκδηλώσεις 6ης MEAT & GRILL Days: Πηγή γνώσης και ευκαιρία δημιουργίας & ανάδειξης νέων επαγγελματιών

Μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους καθώς και να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος και της μαζικής εστίασης θα έχουν όλοι όσοι συμμετέχουν και επισκεφτούν το σημαντικότερο εκθεσιακό – κλαδικό γεγονός του φθινοπώρου, την  6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018.

Η o.mind creatives, διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής έχει ετοιμάσει για το εκθεσιακό κοινό επιδείξεις, διαγωνισμούς, αξιολογήσεις, συνέδρια και ημερίδες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και παράλληλα θα τους δώσουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε αυτές είτε μέσω συζητήσεων που θα γίνουν στο πλαίσιο των ημερίδων είτε μέσω συμμετοχής τους σε διαγωνισμούς και επιδείξεις, που – όπως κάθε φορά- αναδεικνύουν τα νέα ταλέντα του κλάδου.

Οι επισκέπτες της διοργάνωσης πέρα από την ενημέρωση που θα λάβουν για όλα τα νέα προϊόντα και τους εξοπλισμούς που διαθέτει η αγορά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που καλύπτουν μια τεράστια γκάμα θεμάτων και αφορούν στον κλάδο του κρέατος και της μαζικής εστίασης.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo οι επισκέπτες και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εξής παράλληλες εκδηλώσεις:

 

 1.  Steak Show

Σεμινάριο κοπής, διαχείρισης και ψησίματος steak για επαγγελματίες chef και τεχνίτες κρέατος. Η εκδήλωση αυτή αποσκοπεί στο να προσφέρει γνώση πάνω στην τέχνη της κοπής μοσχαρίσιου και χοιρινού κρέατος καθώς και να μοιραστεί μυστικά στο μαρινάρισμα και ψήσιμο για ένα τέλειο American Steak.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες μάγειρες, chef, ψήστες και γενικότερα επαγγελματίες που διαχειρίζονται ήδη steak ή θέλουν να το εντάξουν στο μενού τους.

 

 1. ‘Ελληνες Κρεοτέχνες

Οι ‘Ελληνες Κρεοτέχνες θα δώσουν δυναμικό “παρών” στη φετινή διοργάνωση και θα πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο της έκθεσης δύο σημαντικές εκδηλώσεις:

 • 1η επίσημη Πανελλήνια συνάντηση των Ελλήνων Κρεοτεχνών.
 • Επαγγελματική επίδειξη νέων, ειδικών κοπών, δημιουργίας παρασκευασμάτων και προβολής βιτρίνας από την ομάδα επιδείξεων Ελλήνων Κρεοτεχνών.

 

 1. Έρχεται ο 5ος διαγωνισμός Κρεοπωλών Ελλάδος

Ο σημαντικός και πολυαναμενόμενος διαγωνισμός Κρεοπωλών Ελλάδος  πραγματοποιείται, όπως κάθε φορά, στο πλαίσιο της έκθεσης και αποτελεί θεσμό για τον κλάδο και ισχυρό μέσο ανάδειξης των ικανοτήτων και της δημιουργικότητας των Κρεοπωλών Ελλάδος.  Υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ.

 

 1.  Εκδηλώσεις ΠΕΤΕΤ 

Η δραστήρια Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της έκθεσης δύο σημαντικές εκδηλώσεις θέμα τα αλλαντικά – κρεατοσκευάσματα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα:

 • Επιστημονική ημερίδα με θέμα “Τάσεις και προοπτικές στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων”.
 • Διαδραστικό Workshop με θέμα ” Νέεςπροσεγγίσεις στην τεχνολογία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων”.

 

 1. Εμπορικές συναντήσεις B2B

Σε συνεργασία με δίκτυα εμπόρων εσωτερικού & εξωτερικού που ενδιαφέρονται να εισάγουν και να διακινούν ελληνικά προϊόντα για το foodservice θα διεξαχθούν εμπορικές συναντήσεις με εκθέτες και επισκέπτες. Οι συναντήσεις σε μεγάλο μέρος τους θα συντονιστούν από το ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο εμπόρων εξωτερικούς με παρουσία σε 15 ευρωπαϊκές χώρες και 5.500 σημεία πώλησης και διανομής ελληνικών προϊόντων (supermarkets, delicatessen, εστιατόρια).

 

 1.  6η Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος & Κρεατοσκευασμάτων 

Η καθιερωμένη αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας θα διεξαχθεί και στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018. Στόχος και της φετινής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του γευστικού πλούτου των εγχώριων αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, η προβολή των Ελλήνων παραγωγών και η προώθηση των προϊόντων τους τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

 

 1. Ημερίδα Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ

Στο πλαίσιο της έκθεσης η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιήσει ημερίδα για τις τρέχουσες εξελίξεις στη νομοθεσία και για τις ταμειακές μηχανές. Παράλληλα θα κάνει τιμητική εκδήλωση για τα ιστορικά στελέχη της Ομοσπονδίας.

 

Δηλώστε συμμετοχή στο σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός για τους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης για να αναδείξετε τις επιχειρήσεις σας και να ενημερωθείτε για όλα τα τεκταινόμενα του επαγγέλματός σας.

o.mind creatives

Τηλ. 210 9010040

[email protected] , www.meatdays.gr

 

 

 

 

You might also like