Η εταιρεία Μερκούρογλου «απογειώνει» τις γεύσεις με μπαχάρια και βότανα στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Η εταιρεία Μερκούρογλου δραστηριοποιείται στον χώρο των μπαχαρικών και των βοτάνων από το 1926. Ο Μερκούριος Μερκούρογλου, ιδρυτής της επιχείρησης γεννημένος στη Νεάπολη της Καππαδοκίας, έχοντας αρκετές γνώσεις των μυρωδικών κατάφερε να γεφυρώσει τον δρόμο των μπαχαρικών με τη παλαιά Αθήνα.

 

 

Το 1926 ξεπερνώντας τις δυσκολίες της εποχής ιδρύει την επιχείρηση ΜΕΡΚΟΥΡΟΓΛΟΥ με μπαχαρικά στην οδό Σοφοκλέους στο κέντρο της Αθήνας κάνοντας εισαγωγές από τις χώρες παραγωγής τους, ενώ στην συνέχεια επεκτάθηκε στον χώρο των αρωματικών φυτών και των Α΄ υλών ζαχαροπλαστικής.

 

 

Το 1972 έχοντας αρκετά χρόνια στο πλευρό του τον υιό του Πασχάλη Μερκούρογλου μεταβιβάζει την επιχείρησή του, ο οποίος δραστήριος και έντιμος επιχειρηματίας κατορθώνει να γιγαντώσει την επιχείρηση και να καταξιωθεί στον χώρο του συνεχίζοντας το έργο του πατέρα του να προσφέρει με επιτυχία ανατολίτικες μυρωδιές σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας Μερκούρογλου κρατά ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της.

 

 

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Μερκούρογλου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.merkouroglou.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

 

 

You might also like