Μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών παραδοσιακών προϊόντων θα παρουσιάσει η εταιρεία Ι. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Α.Ε. στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Η εταιρεία Ι.ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά στον κλάδο των τροφίμων (ελαιόλαδα-ελιές-βαλσάμικο ξύδι-μουστάρδες-πίκλες-σάλτσες-αλάτι-μπαχαρικά-μέλι-αποξεραμέναα φρούτα-ζυμαρικά κ.ά.) από το 1974.

Το αντικείμενο των εργασιών της εταιρείας είναι η αντιπροσώπευση βιομηχανιών τροφίμων όπως: AGROVIM , ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, MELINDA, ΛΑΜΠΟΥ ΑΦΟΙ, ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ, ΚΩΖΑΤ ΑΒΕΕ, και άλλοι.

Η εταιρεία  μεγαλώνει τις δραστηριότητες της, προσλαμβάνει συνεργάτες και επεκτείνει το δίκτυο εμπορίου σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Πελοπόννησο, ‘Ήπειρο, Ιόνιο, Αττική και Βόρεια Ελλάδα όπου συνεχίζει με επιτυχία έως και σήμερα.

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Ι.ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Α.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.gkaraxalios.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

Ακολουθούν μερικά από τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία Ι. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Α.Ε.

 

You might also like